U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Мени је буксновица добра скроз, не знам да ли је неко пробао..
Uglavnom jedem govna
Неко је раније рек'о да једе гомна, а реци ми јесу боља говна или гомна?
Gomna su bolja barena a govna pohovana
Јел' треба да се динстују?
jok, isjeckas na tanje komade i proprzis malo, dodas ruzmarina i bosiljka i prste da polizes
Brzo se priprema a još brže pojede.
dekoraciju napraviti po zelji, ja nemam zivaca da dekorisem pa samo onako metnem u tanjir.
Pa ako imaš malo "perfexa" napravi neku zajebanciju mada i ja volim to odma' da oderem i ćao.
E da ali pazi da ne zagori. Malo ume da zasmrdi onda.
o jest, brzo se przi pa moras non stop da gledas, okreces, samo je potrebno da porumeni i mozes skidati, mada ukusi su razliciti, neko voli kad ona zagori pa bude ko cips.
Капирам да је скроз ОК смрад. Јер ипак, такав деликатес, тешко може да смрди.
Pa kad se navikneš malo onda čak i počne da ti miriše. Mada, kao što Remac gore napisa, sve je do ukusa.
Neko voli "Reš-GoMno", neko voli "Krvavo-GoMno"....stvar ukusa.
Ja kad ništa ne radim volim da uzmem par kamenčića i donesem kući. Izađem na terasu i sa petog sprata gađam limeni krov trafike. Znaš kako puca. Godinama ih već arčim tako a ne znaju ko je.
Хахахахахаххаа, ја станем у насеље и из праћке гађам рингловима (кад је лепо време и кад има ринглова) у Талетову трафику. Никад нису знали ко је, нити ће икад сазнати.
Ja sam bio fino dijete, samo smo zimi gadjali autobuse na magistrali, nas 10-15
То нам је била омиљена активност током сваког разреда у зимском периоду. Врх!! +
al gadjas samo one medjugradske, oni gradski-prigradski vozaci su ludi, stanu pa pocnu da ganjaju, a ovima mrsko da staju pa te boli patka.
E jes' ga zabo Remac, i mi smo to voleli da radimo. Popnemo se na parking i tačno nam je bio Batajnički drum ispod pa gruvaj. Vozač ako izađe mora uz brdo pa imamo vremena i njega da nafrakamo grudvama pre paljbe.
Kod nas ravnica, a svi mi brzi od vozaca bilo kog, a jos i znamo ulicice iza skole, mogli su nas ganjati do Vaskrsa.