Шта радиш кад ништа не радиш?

1. U svoje neradno vreme ću ipak pogađati svije prezime :P

2. Још на почетку. ;)

3. E, a, gde ima staropramen na točenje, jel' zna neko?

4. Ako saznaš, javi. Omiljeno mi je.

5. Hahaha, ja ne verujem.. Pre je bio Jelen, ali sad bez staropramena, nista!!!

6. Bolji mi je flaširani nego limenka. Tebi?

7. Bolji mi je flaširani nego limenka. Tebi?

Nisam pio u flaši još, ovde kod mene ima samo limenka i to u malom broju prodavnica. A u lokalima pijem samo točena, a nigde nisam naišao na njega. Moraću da probam. Mada je i ovo u limenci vrh.

8. Е јбг, 'оћу враћати пар страна назад, нисам толико вољан.

9. Цугам са дедом ракију и вопс.

10. Pogodiste prezime? Jok?
    Da nije...da nije...Krasić?

11. Znam. Imam siguran pogodak.

Džaftara Duljaj

12. Duljaj

loololollololololol Jbt koja imena čovek može da vidi na ovoj temi.

13. Au stvarno ali ima tu još jedno ozbiljno legendarno prezime i to je to

Džaftara Govedarica

14. Mora da ima još neko. Neki da prekolje ovu temu i da je bace u lock lololo

15. Eto i mene pa uglavnom blejim ako me razumete :)

16. Razumite vi mene, radim sutra, moram da idem olololol nisam ni svestan bio da je 1.. Proletelo pored ovih hibrida.. :)

17. Džaftaro, ne rekoh ja da je Ivanović smešno, Pa ja sam iz te loze. Inače, Tulumbać je, da ne pogađaš dalje.

A koj kurac ja ovo odgovaram u 8 i 15 ižutra, nije mi jasno. Pravi sam redondo. A možda čak i bebeto.

18. Pa ja sam iz te loze.

Loza je do jaja ali više šljivu volim

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.