Ko poslednji pobednik (108)

1. E sad moram da idem da radim. Za kontrolnu. U ponedeljak. Iz teškog predmeta. U ponedeljak. Kontrolna. Odo. Pozdravi iz snežnog Kraljeva.

2. Чо, сунце ли ти јебем, био сам у Краљеву пре 2 недеље, што ниси рекао да тамо живиш?

3. Ajd, sa srećom! :) Pozdrav!

4. Да питам и вас , ко зна , можда је неко и гледао..

Када сам био мали гледао сам један филм.Не знам како се зове али радња иде овако.
    Вијетнам.Американци се повлаче и чекају хеликоптер да их покупи.Под тешком су ватром.Хеликоптер стиже , сви се укрцавају само један лик успева једном руком да се држи за хеликоптер и виси у ваздуху.Његов најбољи друг га држи и покупаша да га подигне.И ПЉАС , овог што је висио стрефи метак у главу.Касније иде сцена где је овај што је попио метак у главу жив , али му је мозак нешто сјебан и остао је на нивоу детета предшколског узраста и да мора све из почетка да учи , понаша се као мало дете из вртића.Али он је громада од човека , јак ко бик а понаша се ко доброћудно детенце.Његов ортак или брат , не сечам се , одлучује да се брине о њему.Учи га шта је коцка , курац палац.Повремено се и рву о овај га пуста да победи.Некако се овај баја побио са некима и побацао их и неки лик га контактира да се бори у кавезу ,овај неће.Лик који га је питао за кавез некако првовали да је овај сјебани у главу већи од његовог чувара , и пита га да ли зна да се бори , овај каже да , и да побеђује зрелијег ортака.Пошто је овај менаџер био толико глупи и није видео да је овај сјебан , отме га и намести му фајт у кавезу.Он наиван пружио руку противнуку и смеши му се , а овај га распали посред на кварњака ,овај као "шта се удараш то није лепо" , и убије га.Онда је требало опет да се бори али ортак га налази и улеће у ринг уместо њега, поеђује.Даље се не сећам.
    Ето ,из овога што сам запамтио може ли неко да ми да име филма ,па да га одгледам опет, после неких 10 -15 година....

5. Laki, brate, nisam ja ovo gledao...

6. Верујем да ниси , вероватно је ово пустано сваки дан на Палми , а они када нађу филм .....

7. Kad si ti gledao ovo?

8. има 10 -15 година , не сећам се тачно .....

9. Auuu... Ko zna da li televizija koja ga je pustila još uvek ima taj film...

10. Dobar večer evribadi na livadi! :)

11. дес Миловановићка !

12. 'De ste,drugariiiii :)))

13. Gogo! :) Svi! Pozdrav.

14. AAAAAA!!!Ладно сам га нашо!Лу Феригно глуми мајстора , не верујем ! :))

http://www.imdb.com/title/tt0097003/plotsummary

Ово скидам обавезно ......који флеш јеботе...