Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
E sad moram da idem da radim. Za kontrolnu. U ponedeljak. Iz teškog predmeta. U ponedeljak. Kontrolna. Odo. Pozdravi iz snežnog Kraljeva.
Чо, сунце ли ти јебем, био сам у Краљеву пре 2 недеље, што ниси рекао да тамо живиш?
Ajd, sa srećom! :) Pozdrav!
о
o
JA PRCAM!
Да питам и вас , ко зна , можда је неко и гледао..
Вијетнам.Американци се повлаче и чекају хеликоптер да их покупи.Под тешком су ватром.Хеликоптер стиже , сви се укрцавају само један лик успева једном руком да се држи за хеликоптер и виси у ваздуху.Његов најбољи друг га држи и покупаша да га подигне.И ПЉАС , овог што је висио стрефи метак у главу.Касније иде сцена где је овај што је попио метак у главу жив , али му је мозак нешто сјебан и остао је на нивоу детета предшколског узраста и да мора све из почетка да учи , понаша се као мало дете из вртића.Али он је громада од човека , јак ко бик а понаша се ко доброћудно детенце.Његов ортак или брат , не сечам се , одлучује да се брине о њему.Учи га шта је коцка , курац палац.Повремено се и рву о овај га пуста да победи.Некако се овај баја побио са некима и побацао их и неки лик га контактира да се бори у кавезу ,овај неће.Лик који га је питао за кавез некако првовали да је овај сјебани у главу већи од његовог чувара , и пита га да ли зна да се бори , овај каже да , и да побеђује зрелијег ортака.Пошто је овај менаџер био толико глупи и није видео да је овај сјебан , отме га и намести му фајт у кавезу.Он наиван пружио руку противнуку и смеши му се , а овај га распали посред на кварњака ,овај као "шта се удараш то није лепо" , и убије га.Онда је требало опет да се бори али ортак га налази и улеће у ринг уместо њега, поеђује.Даље се не сећам.
Ето ,из овога што сам запамтио може ли неко да ми да име филма ,па да га одгледам опет, после неких 10 -15 година....
Laki, brate, nisam ja ovo gledao...
дестее !
Верујем да ниси , вероватно је ово пустано сваки дан на Палми , а они када нађу филм .....
Kad si ti gledao ovo?
има 10 -15 година , не сећам се тачно .....
Auuu... Ko zna da li televizija koja ga je pustila još uvek ima taj film...
Dobar večer evribadi na livadi! :)
дес Миловановићка !
Gogo!
'De ste,drugariiiii :)))
Gogo! :) Svi! Pozdrav.
AAAAAA!!!Ладно сам га нашо!Лу Феригно глуми мајстора , не верујем ! :))
http://www.imdb.com/title/tt0097003/plotsummary
Ово скидам обавезно ......који флеш јеботе...
До јаја