Staklena! Laki, film se zove Cage?
E ubih se živa oko postavljanja slika-imidžšek me zavitlava,pa k'o penzionerka jedva da "metnem" sliku...patetika. :P
Muka ti je to, Gogo...
Ako je to ona slika sa prstenom, predivan je! :) Je li unikat?
године ПРОЛАЗЕ
Јесте , Кејџ се зове , а ладно има и Кејџ 2 , исто Лу глуми :))
Jeste,taj unikatni nakit pravi jedna cura ovde u B.Crkvi,a ima i prezentaciju na Fejsu-"Little glory" :)
ED:Slika nije uspela posebno,slikala mobilnim-pa se ne vidi lepo.Ali je baš po mojoj volji :) Zna sestra šta da mi pokloni! :)
Nemam profil tamo, jbg. :) Ali prstenčić je predivan! To ti kaže neko ko baš nikad ne nosi prstenje, a takav bih rado nosila. :)
LAKI, ima da skinem taj film. Baš da vidim kakav je. Gogo, ja bih pogledao to, ali moram da isključim fejs.
Хахахах Лаки, кејџ 1 сам гледао 1000 пута
Nemam ni ja profil,ali mislim da možeš da ukucaš naziv,pa da pogledaš.. Cura je "rukotvorna" :))
Јебига , ја једном и то питај курац кад.Кика , не очекује превише , ипак је то Б или Ц продукција ....Али пази , филм је заснован на борбама у кавезу много пре него што је ММА уопште постојао...
Стар филм.
Vidim da je iz '89. godine. MMA borbe su krenule '93.
Стар ко ја ...... буквално....
Стар ко Библија
Ako ste zainteresovani da odgledate najgluplji film ikada snimljen: http://www.youtube.com/watch?v=QtW1rskLEIM
Komentar koji ga opisuje Its like a traffic accident -- it's horrible but you can't help looking. LOL
This is so bad it is worth watching. jdgrahamo 1 week ago
Staklena, kako idu ti ispiti?
Staklić, pvt
108? te nosam?
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Staklena!
Laki, film se zove Cage?
E ubih se živa oko postavljanja slika-imidžšek me zavitlava,pa k'o penzionerka jedva da "metnem" sliku...patetika. :P
Muka ti je to, Gogo...
Ako je to ona slika sa prstenom, predivan je! :) Je li unikat?
године ПРОЛАЗЕ
Јесте , Кејџ се зове , а ладно има и Кејџ 2 , исто Лу глуми :))
Jeste,taj unikatni nakit pravi jedna cura ovde u B.Crkvi,a ima i prezentaciju na Fejsu-"Little glory" :)
ED:Slika nije uspela posebno,slikala mobilnim-pa se ne vidi lepo.Ali je baš po mojoj volji :)
Zna sestra šta da mi pokloni! :)
Nemam profil tamo, jbg. :) Ali prstenčić je predivan! To ti kaže neko ko baš nikad ne nosi prstenje, a takav bih rado nosila. :)
LAKI, ima da skinem taj film. Baš da vidim kakav je.
Gogo, ja bih pogledao to, ali moram da isključim fejs.
Хахахах Лаки, кејџ 1 сам гледао 1000 пута
Nemam ni ja profil,ali mislim da možeš da ukucaš naziv,pa da pogledaš..
Cura je "rukotvorna" :))
Јебига , ја једном и то питај курац кад.Кика , не очекује превише , ипак је то Б или Ц продукција ....Али пази , филм је заснован на борбама у кавезу много пре него што је ММА уопште постојао...
Стар филм.
Vidim da je iz '89. godine. MMA borbe su krenule '93.
Стар ко ја ...... буквално....
Стар ко Библија
Ako ste zainteresovani da odgledate najgluplji film ikada snimljen:
http://www.youtube.com/watch?v=QtW1rskLEIM
Komentar koji ga opisuje
Its like a traffic accident -- it's horrible but you can't help looking. LOL
This is so bad it is worth watching.
jdgrahamo 1 week ago
Staklena, kako idu ti ispiti?
Staklić, pvt
108? te nosam?