Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
JA PIJEM BRUFEN!
ЈА НЕ ПИЈЕМ БРУФЕН!
JA GUTAM BRUFEN
JA TRPIM GLAVOBOLJU!
ЈА ТРПИМ БОЛ У ОЧИМА!
JA OPASNO PUCAM NA KLADIONICI!
JA BIH DA SE IGRAM!
Ja bih da spavam, avaj! Kad će više to proleće?
JA BIH DA SKAČEMO JOŠ MLAO, JER JE ŽIVOT SVE ŠTO IMAM...
Ja bih da ne moram sutra kod čika -Zube... :(
I da više blejim ovde,na Vuki..
Ovo nam se pretvori u Bunar želja...Sećaš li se Gogo te emisije na Studiju B? Jel se tako beše zvalo?
EDIT: Nije Bunar, Fontana je, sad sam se setila...
GROK!
kakav je to pozdrav ''GROK''?
ajd se nečega igramo...
Ja bih da prestanem da budem pospana ovako često!
Ajde neka svako kaže neku svoju želju, a mi da pokušamo da je ispunimo, onako bar virtuelno.
Praseći, kakav bi bio? o.O
Ajde! :) Ako odeš na igre, igraćemo se.
Stakleni ću neku uspavanku da smislim... A ovo za Zubu, joj, kako to. :))
GROK.
Ајмо сви здушно да навијамо за Сент Етјен против Нице....можда то помогне
Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!
Ajmo ne.
Ne sećam se,Nato..skleroza me 'vata :/
A i ufonjana sam samo tako od straha!