Ko poslednji pobednik (108)

1. Зашто ме одбијаш?

2. Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!

3. Зашто ме одбијаш?

Nije se rodila osoba sa vaginom kao polnim organom koja bi tebe odbila.
    Neću da navijam i .

4. ТО БУРИ ТО!!!

Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!

5. A koji sport je u pitanju?

6. Фудбал , Стаклена , чекам глупи кец на Сент Етјен а он губи 0-1 , 80 минут ,треба чудо да се деси па да добију...... 10 000 дина , а имао сам велике планове............

7. Готово , пропадоше све моје наде и снови , 0-2 , 85 минут ........... не навијајте више , нема сврхее :))

8. Auuu... Ajmo onda, samo glasno!
    Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!Сент Етјен !!! Сент Етјен!!!

9. jebi ga L@ki, ja te francuze izbjegavam u širokom luku :(

10. E, a taman sam htela da bacim jedan vudu specijal, al ako nećeš...
    Gogo, šta će da ti radi čika zuba?

11. Нема везе имам још један тикет , ХА , Барселона , Реал и Јувентус! 4 700 дина !

РЕАЛ МАДРИД !!!ЈУВЕНТУС!!!БАРСЕЛОНА!!!РЕАЛ МАДРИД !!!ЈУВЕНТУС!!!БАРСЕЛОНА!!!РЕАЛ МАДРИД !!!ЈУВЕНТУС!!!БАРСЕЛОНА!!!РЕАЛ МАДРИД !!!ЈУВЕНТУС!!!БАРСЕЛОНА!!!РЕАЛ МАДРИД !!!ЈУВЕНТУС!!!БАРСЕЛОНА!!!РЕАЛ МАДРИД !!!ЈУВЕНТУС!!!БАРСЕЛОНА!!!РЕАЛ МАДРИД !!!ЈУВЕНТУС!!!БАРСЕЛОНА!!!РЕАЛ МАДРИД !!!ЈУВЕНТУС!!!БАРСЕЛОНА!!!

12. Bar je živahan to hobi. :)
    Zna li neko za šta služi đumbir i sme li da se jede u većim količinama?

13. ееееееееее

14. Đumbir ti je začin, specifičan ukus ima. Verovatno sme da se jede u većim količinama, ali je dosta jakog ukusa, tako da ne bi mogla da izdržiš. :) Ja ga baš danas jela u tzatziki salati, i sad me boli tiba. :(

15. Smes da ga koristis u vecim kolicinama, ali ne bas da preterujes. Za cirkulaciju i kasalj uglavnom, ali ima silna neka dejstva.

16. -Mama, šta je ovo u salati?
    -Đumbir, sine, to je zdravo!
    -Zdravooo! :maše salati:
    :)

:maše energiji:

17. Fala. :) Znači da ga ne pojedem više pola kile kao danas... Prvi put se susrela, i kao manijak navalila. Hm... suptilno, u salati... Doobro.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.