Ko poslednji pobednik (108)

1. Јел ти носиш тегове да те не одува ветар? :)

Ма не обраћам пажњу на боје, кад је храна у питању, ја сам далтониста :)

2. ne bre :D

Ćao nikola

3. Јел то палачинак Пајко? :)

4. joj kako me mrzi da raspremam stan :(

5. иста ситуација овде чрчика :(

6. Па како онда бре? Контам да не смеш да узмеш онај балон са хелијумом :П

Поз Никола, сунце је напољу, ајде лепо на грудвање ;)

7. blagi užas...
    mrzim nedelju

8. Код сређене собе, мозак је у хаосу.

9. све се отопило перо, само блато остало

10. sad ću da pustim zaz
    http://www.youtube.com/watch?v=AQ9zeDd0mpg

i polako...
    :)
    jebote koliko volim ovu pesmu idem i pevam po stanu kao nenormalna :D

11. Па онда правац ван града, да ухватиш још зимских чаролија!

Јел ми и даље стоји Пера?

12. Чрч, парлаш ли француски?

13. ja obožavam nedelju... kad nemam obaveza

kafa i novine, poslije tekma, a poslije toga klopa i spavanje i onda malo u provod...

14. Е то је баш кул. И ја ћу једног дана да га научим, стварно ми је баш готиван :) Чак сам га и дефинисао! :)

http://vukajlija.com/francuski-jezik/256252

15. ej nemam pojma da li sam sad dala plus ili minus, okinula sam nešto samo dok sam čitala defku :)
    dobra!!! :)

ja imam druga koji me tera tako s vremena na vreme da mu pričam na francuskom :)

pa onda ja otvorim bilo koji članak na wkipediji i čitam tako redom :D

16. Дала си плус, сад сам проверио :) Иначе, мени оцена и није битна толико ;)

Реално, нема лепшег језика за слушари од француског. Мелодичан, звучан... И без шале оно што сам написао у дефиницији :) Где си га учила?

17. Pozzz ljudi, da se ubacim u diskusiju :D
    Ja sam do pre par godina mislio da je francuski, jezik za pičkice i buržuje, ali sad sam se opametio i uvideo koliko je to dobar jezik. Sad mi je žao što sam izabrao da učim nemački, a ne francuski :/
    Mada možda će u srednjoj opet moći da se bira :D

18. učila 4 godine u srednjoj

posle treće upisala školu francuskog u parizu, mesec dana išla, ceo avgust i tu sam ono baš propričala :)
    videću i sad na leto da odem :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.