Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
cinijcu pahuljica i jogurt, ili narandzu, ili dva kuvana jajeta i casu jogurta ili sendvic, ili ne doruckujem... :D
pa nije kupovna hrana, ne kupujem nista gotovo kupujem namernice da spremim hranu o.O
Немам појма?! Е једном има да ти спремим доручак паш да виш! :П Иначе, волим да се зезам у кухињи :) То је вероватно зато што волим и да једем :) И срећом имам колонију пантљичара у стомаку :)
ja volim da kuvam bas!
ali ne volim toliko da jedem...
Индустријско јаје vs домаће јаје сам мислио :П
ču narandžu? pa meni bi se crijeva zapetljala poslije sat vremena kad bih pojeo samo jednu narandžu :D
jaja kupujem na zelenjaku na pijaci :)
kao i povrce, ali mislila sam na klasicne mleko, jogurt, plazma, pirinac stvari :D
Па кад се наједеш док куваш :П Мене већ сви мрзе, кад год негде одемо, свака два сата кукам да једем. А грађом подсећам на мотку за веш.
Hahahaha degustacija je sprdnja, vidi ovo
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/156200_108402399231193_100001843017162_67480_5848630_n.jpg
Ма само да се једе :) Волим цереалије, али месо је месо :)
a niiiiijeeee :)
ja od mesa jedem piletinu i ribu skoro samo, volim ali ono,
pirinac, kukuruz i tako te stvari bas volim :)
Da Bog da ne pobjedili
remčeeee, nemoj tako, nikad nisam pobedila :(
e neš ni ti remac pobijediti, pa taman...
АХхахаха, шта ћу, ретко циркам! :) Ал ако и попијем које, то је баш вино :) Они сицилијански медаљони са наном и белим вином.... Ал сам убалавио.
nasla sam sta cu da jedem, maline ♥
Ja kada napisem nesto ovdje to je pobjeda
Баш сам сваштојед. Прасе, теле, риба, пиле (све пернате животиње, уз нагласак на ћурке!), салате све могуће, ондак. Ма не волим тиквице и кувани купус, лакше је то да кажем :)
ja slabo jedem povrća koja su zelene boje.
Шта, за дезерт? :)
ne, za doručak :D