U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kosmo, sa tim primanjima i uslovima predstavljate POJAM vecini u Srbiji.A, opet je vuna.
A da ipak sacekamo da malo otopli?
Ugrejaće vas panduri lolo
Izmokrimo noge dok odemo do trga...
Mokre noge će ti biti najmanji problem.
pa to ti pričam jezivi...a ne besujemo,što se kaže...svakih par godina im priuštimo desetak dana na moru i to ako hoće da ih vode baba i deda...oboje se bave sportom,pa računaj opreme i ostala sranja...zimovanje su videli samo sa školom i vrtićem,a i to smo papreno platili...nikakav bre luksuz nemamo,pa opet škripi!
hrana je bre skupa,a moraš detetu da priuštiš i voće i parče mesa...
kako žive porodice sa 20-30 hiljada mesečno,ne ide mi u glavu...I ZAŠTO SE NE BUNIMO?
Nece, osetljivo mi zdravlje.
A jos i struja poskupela.
I secer, i mleko i ulje. Sreca sir nabavljam za 200 din./kg
Elek to što ti predlažeš, Crna ruka i to, to ne može...vojska je postala kurac...nego menjanje...svako malo...10 puta ako treba..i zatvor...odma da se napravi telo koje će za malverzacije i krađe da šalje u zatvor...
a ne možeš ih promeniti ako ne pokažeš nezadovoljstvo...oni svi misle sda su bogom dani...a svaki dan sve gore i gore...
Javio misliš da bi Apis oklevao da danas povuče obarač? Naravno da ne bi, on je znao šta mu je činiti i to je i odradio. Problem je što je danas teško naći jednoga takvoga. Jedini koji odgovara opisu je sada u zatvoru.
evo javio ima petlju...
Zato banke cvetaju, Kosmo.Sestra mi je sef poslovnice u jednoj banci i kaze mi da je u prethodnih 6 meseci skocio broj zahteva za refinansirajuce kredite za 400 % u odnosu na period pre godinu dana.Eto kako zive ljudi.Sreca, pa imam dva posla,inace bih im povecao procenat.
nije isto Elek...tad je bio kralj...drugo, ubistvo Đinđavog uopšte nije pomoglo...samo su se još više osilili...treba ih oterati na robiju...sve..i oteti im imovinu...tajne račune, kuće, pičke materine...i tajkunima i krimosima iz vlasti i opzicxije...
i te priče "ja sam bio bogat pre nego sam ušao u politiku"..daj da visdimo šta si imao i koliko si zaradio od politike...sve što si pošteno zaradio osd politike ima da vratiš...
u americi predaju imovnu kartu na početku i kraju mandata...pa ti vidi...
Javio nisam mislio na Legiju.
ma,bre,nema se za leba ljudi...ja imam,al znam mnoge koji nemaju...oćemo da čekamo da pocrkamo?
auuu koji smo mi ovdje FEJSBUČARI, u pičku materinu
a i ti JAVIO vazda dižeš neke bune, gori si od mene, zar ti nije dosta što imaš prekrasne klince, jebeš svaku veče drugu ženu, imaš posao i priliku da se družiš sa nama kad god ne znaš šta ćeš od sebe :)
nego ne mogu sad čitati sve postove, ali evo moje mišljenje, mada realno koga boli kurac...
neko reče nema kritične mase i to je jedina istina... recimo kod nas u bosni, tj. u RS je stanje očajno, svaki dan novi porez, nova cijena hljeba itd., ali narod ćuti... zato što smo svi pičke, i dok nam neko ne plati da bijemo ove na vlasti ništa od toga... jebi ga, takav narod, za pare bi ti dao i bulju... ''evo hrvati se nešto bune i dobiće kurac''-ovako vjerovatno razmišlja bar 70% naših ljudi, zato nam i jeste ovako... a dobiće sigurno nešto, samo ako nastave, možda ne sve, ali nešto sigurno oće... pa mi i kad oće da štrajkuju u firmi nekoj imamo većinu koja kaže ''ljudi nećemo dobiti platu za tih 10 dana, nema vajde od toga'', a to što se pate godinama i ne vide, jer su navikli jadni... i još jedan problem imamo, uvijek nastradaju oni u prvim redovima, ili ti ovnovi predvodnici, pa i ljudi, koji su jednostavno sposobni da budu vođe, nisu zainteresovani za bilo koju vrstu bunta, a ostali nisu kadri...
P.S.
izvinjavam se na gramatičkim greškama i pisanju bez nekog jasnog reda, jer nešto radim, a ovo sam nabaco samo onako iz duše
Kosmo moja logika je sda onsda ne treba jednog, ne vredi, ništa nisi uradio, ako se neko usudi na to, nego tnt, nafiluješ se i to kad je skupština, kad su svi tamo i kabuummm....
A, koga dqa dovedes u te ustanove koje ce da oteraju bagru na robiju?Koga dovesti,kad su svi zeljni samo para?Od govana pita ne biva.
Buri ja to zbog svoje dece i pokušavam...moje je prošlo..al oću bre moja deca da žive u boljoj zemlji....pa isti će smradovi biti na vlasti i za 100 godina ako se nešto ne uradi...
ko o čemu ti ćeš da se opašeš eksplozivom...nemoj TI,srce,ja ću da patim kad te ne bude bilo...