Jel možemo više?

1. Kojem Festu? Ma Edo je kralj, ejh da je Lara bila Srpkinja danas bi on u BG bio i jebo kevu ovima a ne u ZG.

2. Beer Fest u Bijeljini :) ... eh da je babi..

3. I ja upravo slusam Elemental - Priroda i drustvo, bila mi desno na listi kad sam slusao Edu :)

4. Hvala virtuelni, žao mi samo što se neki nikovi ne vide dobro kao i komentari...

5. ništa od demonstracija, A?

6. Jok Džemal saznao šta planirate i rasterao bagru. Sledeći put prvo meni da javite.

7. Ja sam i dalje za zavisniče....

8. gdej si bre Elek?...pa ti nam trebaš...da pobuniš ove tvoje tigrove...

e a ja sam mislio da proširimo akciju...da neko napravi neku grupu na fejsu..."svi su oni ista govana AJD SVE DA IH SJEBEMO"...tako nešto...

ja bih al nešto ne umem da baratam sa taj fejs..i imam samo 20 prijatelja...

9. jbt skupi 20 ljudi sa vuke. nek svako od vas dovede bar 3-4 prijatelja to je vec 50+
    napravite bar jedan transparent i izadjite u grad, skupice se jos neko i tako izadjite 3-4 dana zaredom i bice nesto.
    nije nerealno uopste....

10. malo je 20...mora bar 100...i svako da dovede 3-4 prijatelja...za početak...

a onda sinhronizovano u svim gradovima srbije...

11. Imaš 20 prijatelja? Ja imam malo više lolo, tek sam sad skontao koliko je stvar ziljava.

Što se tiče tigrova, tvorza je njihova zadnja destinacija.

12. HA ha tek sad sam izvalio da ima i mojih postera na ovom videu....

Evo kako to rade Baskici....naravno sa drugim ciljem....pesma je paljevinska do bola....

http://www.youtube.com/watch?v=KTq_2b3R67w

13. lepo si ti to zamislio srce,ali uzaludan pokušaj...meni javi kad i gde,ja ovakve stvari jedva čekam,prikurčilo mi je sve ovo,za šta decu odgajam,de će da žive,ovde nikad neće da bude bolje...na ulicu ću da izađem da se bunim,a i imam iskustva...

14. vidim i ja da je uzaludan...a računao sam na ovu mladost i inteligenciju ovde...al izgleda da su ipak fino uljuljkani u svoje živote i privide sigurnosti...il nemaju klince, il im zima ili žvaću tuđim zubima...bem li ga...

reče neko tu "meni je dobro"...bole me kurac ko te laže, ko te krade...meni je dobro...

15. ...il nemaju klince, il im zima ili žvaću tuđim zubima...bem li ga...

Sam si dao odgovor.

16. ništa gore od toga...moj muž i ja izađemo mesečno na prihod od osamdesetak hiljada dinara,ne plaćam kiriju,imamo kuću,nemamo dugove ni kredite...u normalnom svetu bi trebalo da uživamo...oboje radimo...a u jebenoj srbiji imamo problem da školujemo i hranimo i oblačimo dvoje dece!!!!
    e,sad mi kaži šta rade oni što plaćaju kiriju,rade za minimalac i školuju decu?znaš koliko takvih ljudi znam?i kome je,bre,ovde dobro?
    za dolazak na vlast se bori čovek koji je jednom izjavio da je za njega granica srbije karlovac-karlobag-virovitica...jesam ja rodila ovo muško dete da živim u strahu da će na nemaštinu i glad neko i pušku da mu da u ruke?koja bre libija,pa ovde treba sve da gori...

17. Realno jedino rešenje bi bilo ono promenjeno u majskom prevratu, pobiti govna i gotovo. Ali bez prolivanja bratske krvi, da se ne dogodi da policajac puca u vojnika. Grupa oficira i jedan koji će ih voditi.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.