Jel možemo više?

1. Razumeo sam ja tvoju poruku, ali mislim da je to sada nemoguće izvesti. Sve je to toliko duboko u svim strukturama i treba neki tektonski poremećaj da se desi da bi se to promenilo. Ono što žuti imaju, nije imao ni Sloba u jeku svoje vladavine. Imaju celu vertikalu vlasti od MZ, do predsednika Republike. Teško će se oni odvojiti od svojih fotelja, pa i po cenu još neke neprincipijelne koalicije. Kada ih provalimo za par godina, biće suviše kasno za bolji život, jer nećemo imati nikakve resurse i sredstva za razvoj države i ekonomije.

2. nema promene na izborima..na izborima samo glasaš za manja govna..a govna ista, iste veličine, isto smrde, isto kradu..al se ti tešiš da neće...

dsaklem revolucija, spontano dešavanje naroda, bez stranog mešanja, bez mešanja bilo koje partije....potrebna je inicijalna kapisla, tj. mi i kritična masa......

niko viša ne sme sda pošalje miliciju da te bije...znači ako je mirno, dostojanstveno šetanje, Gandi stil, mogu da ga duvaju..krene odavsde i onda se proširi na celu zemlju.......

ako se pripremi i izvede kako treba za 10 dana sve gotovo...

3. Завио, нереално је...

4. Da ne pričamo o tome da nismo još napravili jasan program

Znači, nemam plan ali sam siguran da bih ja to bolje.
    Ako se dobro sećam, u jednom trenutku je bilo registrovano oko 600 političkih partija. I svaka od njih je imala najbolji program! Ubeđen sam da nije problem u partiji nego u kontroli. Svi ozbiljni politički programi su slični. U protivnom nisu ozbiljni. Ima dosta razlike u načinu ostvarivanja programa. I to je ono što nas opredeljuje. U svakoj zreloj demokratiji se promena vlasti doživljava kao prirodan proces. Vlade padaju, ministri dospevaju u zatvor, neki su izvršili samoubistvo! Kod nas se promena vlasti doživljava ili kao smak sveta ili kao početak nove ere.
    Da ne dužim, sve koji su se oprobali (bilo u vlasti ili u opoziciji) treba trajno banovati! Decenijama se vrte isti ljudi i ubeđuju nas da mogu da nam ponude nešto novo! Da su mogli, već bi ponudili!!!

5. sve koji su se oprobali (bilo u vlasti ili u opoziciji) treba trajno banovati

ajmo modovi na posao :)

najozbiljnije sad, ja sam ono sa prosle strane ozbiljno mislio, rusi govna i 5 puta ako treba dok ne nauce da ne moze tako. dok ne shvate da nema vise zajebancije i da se septicka jama preljeva odavno

6. Stiven nije nerealno...svima je dokurčilo..al niko neće da mrdne zato što je svestan da su svi isti...i tu bi bila naša prednost...mi nismo oni...ni jedan od njih....čak nismo ni politička partija...mi smo niko...., mi smo svest...

Otkačen, apsolutno....svi u tvorza...

Sedplast, pa to bre....kad jednom uspemo bez ičije pomoći videćemo koliko je lako...

7. Мислим да се сви можемо сложити око једне ствари, а то је да ништа не ваља у држави Србији. Економски, морално, државно смо скроз посрнули. Мислим да нас тренутна политичка елита, како власт тако и опозиција, не може извући из гована, јер они не мисле ништа да мењају, да мисле могу то да одраде очас посла. Ко их спречава да смање број посланика за следеће изборе, ако се сви слажу да је 250 нереалан број, нико. Ко их спречава да пооштре казнену политику, да свака институција ради свој посао, нико. Они су на власти, или су били на власти, а ништа нису урадили.
    Оно што би ми (НОПО) желели да успоставимо, јесте нови систем вредности, где се неће гледати, партијска припадност, или припадност неком навијачкомклубу, полу, већ једноставно способност, знање, моралне вредности, поштовање закона. То се може урадити само ако се добро организујемо и ако имамо људе, који би зацртани циљ остваривали, а не би гледали сопствену корист. Довољно је доћи на власт и поставити на министарска места људе од знања, струке, искуства и пустити их да раде свој посао и праве програме развоја. Ако не можемо сада да дамо конкретна решења, направићемо их у договору са јавности. Када је власт у Србији слушала стручну јавност, приликом доношења закона о медијима, пољопривреди... Никада нису уважавали друго мишљење.
    Као што сам већ истакао СНС ни нема програм, па имају огромну подршку, због тога што власт ради лоше, да не кажем катастрофално. Ови на власти тврде да ће ако СНС дође на власт бити још горе, могуће, али не знамо док њих прво не скинемо и тако у круг. Верујте ми мислим да би било јефтиније да сваке друге године имамо изборе, него да чекамо 4 док они намештају послове себи самима.
    Можемо о овоме полемисати колико хоћемо, јер материјала има колико год хоћете. Афере се нижу једна за другом, несташице, поскупљења, све оно за шта су тврдили да ће бити ако СРС дође на власт имамо, иако су жути на власти. Време је да се деси заокрет од 180 степени, а то може да уради само неко ко никада није био у политици, а ми нисмо не били, а нисмо ни сада, јер се сви бавимо овоземаљским пословима да би преживели и инвестирамо слободно време у НОПО, јер верујемо да за сада само тако нешто може да се промени. Револуција за мене није да сјаше курта (Тадић) и узјаше мурта (Николић). Револуција је промена целокупног система и државног уређења, довођење краља, војни удар, неки нови комунизам или друго уређење. Када би неко понудио такву револуцију, онда би можда и ја био за то, овако за протесте, без циља никако.

8. Ja na primer više nemam šta da izgubim, a takvih nam treba najviše!

9. :))) eh natnat pa svi smo takvi...

10. Da, naročito mi koji pamtimo i Slobu uživo...a Bogami i Tita :)

11. Ne možeš ubiti čovjeka koji je već jednom umro...
    Do neki dan mi je stajalo na profilu, pa se neko zajebavao i izbrisano
    U SRBIJI SU POČELE BAHANALIJE, NEKA NEKO UPALI SVETLO DA SE ORGANIZUJEMO, JA PUŠIM VEĆ TREĆI PUT.

12. Ma šta bre da pušimo, neka puše oni. Motke u ruke.

13. NEKA NEKO UPALI SVETLO DA SE ORGANIZUJEMO, JA PUŠIM VEĆ TREĆI PUT.

Imam ja i za to patent:
    http://www.youtube.com/watch?v=rrOjrnU756w&feature=related

14. http://www.youtube.com/watch?v=2_LsAH7nGj8
    evo ima ovde poenta priče kad se on obraća nekom bh političaru Mirnesu
    Mirnese, sredi ih, Mirnese, jebi ih, ako se ti počneš prodavat' i tebi ću mater jebavat'. da znaš...i to je poenta, menjaj dok se ne ustali poštenje. Makar malo a ne otvorena pljačka do smrti. Daaaaj, uzmi, kradi, najedi se, najedi se i za pretke i oni su bili glaaadni, najedi se za sve naaaaas, otimaj!

15. Uuuu koji win pijesma, jebe kevu Edo. Mogao je ovo na Festu da otpeva :D

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.