Najsmješnije ime

1. :) Sestra mi se zove Miljana. Tako da prolaziš, ovaj put. HAhahahaha :D Pozdrav

Vanja - ali muško ime. Valentino.

2. Fali samo još Elizabeto Beto Eliz

3. Вулидраг. Еееее...

4. Драгана Курвица Куроња... стварна особа која је приликом удаје задржала презиме.

5. Milojica Dragan i Njeguš Radomir

Nisu 4 lika, samo 2. Al' 'a'e ti raspoznaj šta mu je ime, a šta prezime...

6. Niko nikada nikome nijednom nije...
    Rečenica je pravilna, ma šta sledilo u nastavku.
    Ali zanima me kako se (koji kurac) naziva ovako nešto prepuno negacija?
    Mislim da samo u srpskom jeziku može da se poređa ovoliko uzastopnih negacija, a da pravopis ostane čist.

7. Brena. Kandidat za odbornika u Skupštini grada ispred stranke 'SRS Dr Vojislav Šešelj' u Doboju. Brena. Žena se zove Brena.

8. Је л' бар лепа?

9. Nie. 66. godište meščini...

10. Комшија ми се зове Зићрија Катана.

11. Džezibela ubedljivo najčudnije ime koje sam čuo u životu.
    btw neko je zebavao nekoga da je Marko ime u srednjem rodu, pa da napomenem čisto..

12. Milojica Dragan i Njeguš Radomir

Nisu 4 lika, samo 2. Al' 'a'e ti raspoznaj šta mu je ime, a šta prezime...

samnom u skolu je isao lik koji se zove dragan zoran a brat mu je dragan dragan

13. Jedan tip kog poznajem je dao detetu ime Zmaj Ognjeni. Malo je reći da se varilo....

14. Чуо сам за лика по имену Гавро...

15. da prosti, znam lika koji se zove milorad milosav... ja ga zovem milo(radisav)

16. Nikolica ( ne Nikola nego se stvarno ovako zove ) , Grigorije i par ciganskih : Hamdi , Fejza , Šaban , Meklaud ...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.