Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Samo što nisam. Strpi se malo. Nije o glavu?
гледао сам ја, требало би да буде нерешено ал јбг много готивим џорџија па ми је и овако драго, 1, 3 и 5 рунду би њему дао, остале две хендриксу. што се тиче његовог лица, то није никакво мерило пошто му је претанка кожа и лако добија модрице, огреботине и хематоме, после сваког меча тако изледа чак и кад све рунде издоминира а да не причам кад је тесно...
I meni se čini da je pravednije nerešeno. Mada mi je Hendriks gotivniji, u pravu si.
Krivo mi je što se povredio Ortiz pred meč sa Rempejdžom, bilo bi zabavno gledati.
jel bio neko u ns na fajtanju?otkud ajetovic u celoj toj prici?ja ga se secam k'o boksera.
Jebiga
http://www.nydailynews.com/sports/more-sports/graphic-ufc-fighter-anderson-silva-suffers-gruesome-leg-injury-article-1.1560623
hahaah ja otisao da treniram to sranje, bio jedan trening , smorio se i nisam vise isao
Cro cop reko da bi na ulici kad bi se tukao protiv tajsona ili lenoksa da bi ih oboicu odvalio. To rekao jos pre deset godina
Fazon je što svako misli da može biti MMA trener. Najbolje ti je ako imaš par drugova koji treniraju različite borilačke vještine da zajedno nađete neko mjesto da trenirate. Možete u teretani ili ako ćete u nekom parku đe trčite i to.
Poenta je da što više naučite jedni od drugih i da shvatiš da to što nekoga ne možeš da pobjediš nijednom od 20 borbi ne znači da se do 21. nećeš navići na njegov stil i pobjediti ga.
Ako do sad nijesi ozbiljnije trenirao nijednu borilačku vještinu onda ti je to ujedno i najbolji način da stekneš iskustvo jer odmah se baciti na MMA sa nekim sranje trenierom (kakvih je 90%) je skoz neproduktivno... Ne kažem ja, jesu većina tih momaka dobri borci ali da te nauče da se boriš većinom nemaju pojma...
De ima u novom sadu da se trenira mma...
Ima u pezosu jiu jicu da se trenira, al to sve napaljeni likovi odes tamo pa se izivljavaju, tako mi rekli
90% mma, kikboks i BJJ dvorana ti je takvo.
Znam da je moj drug otišao da trenira BJJ i da su mu prvi dan na sparingu stavljali koljeno za vrat i pričali da to tako treba. Uhvatio me neki transfer kad mi je prepričavao obzirom da oni misle da to tako treba stvarno.
A i generalno bilo koji sport da odeš a naročito ove borilačke da treniraš, ako ne poznaješ nikoga tamo ima šansi da te prozivaju isprva.
Mislim koja je poenta da neko ko nije u toj materiji ode tamo i onda da ga iskrive od batina na pocetku...cisto demonstriranje sile
Jebi ga, znaju da takvi sportovi nijesu za većinu. Platiš mjesec prvi članarinu i više svejedno nećeš dolaziti... što da te ne izibiju malo za to vrijeme? Kapiram da im je to logika ali da se ne lažemo, ima ljudi koje stvarno treba iskriviti iz batina da ako malo očeliče od toga.
Dugo sam trenirao kik boks i sreo sam ih kol'ko oćeš da ih je strah da prime udarac... Mislim šta dolaziš da treniraš takav sport ako te je strah? I to znaju da treniraju i po godinu dana i opet ih nenormalno frka, mada ja sam tad bio mlađi pa ih većinu nijesam mogao maltretirati jebi ga.
Moj savjet ti je ako ideš nešto da treniraš da dođeš tamo sa stavom, da ne pričaš mnogo isprva. Ako te neko zajebava, pošalji ga u pičku materinu. Ako te zbog nabode, boli te kurac, svejedno bi te kad tad raspalio sa izgovorom da je za potrebe treninga.
Imao sam tu situaciju, doduše kasnije u toku treninga, lik me raspalio u pleksus kad sam ga ispsovao pošto me nešto zajebava, ovi ostali nas razdvojili i sjutra me zvao da se izvinjava i ta čuda.
Mada opet, najbolje da ideš neđe đe nekoga poznaješ. Ako neki drug trenira BJJ viđi sa njim da ideš na par treninga pa ako ti odgovara ekipa nastavi sa njima, ako ne traži dalje.
Kupiš utoku i pravac u streljanu! Tamo su treneri kulturniji. Neće te upucati prvi dan.
A ne, nisi me razumeo...ne mislim na te sto se boje da prime udarac ili da istrpe malo grublju igru, nego mislim na ove degenerike neizivljene, uzmu pa lome odma, izdrkavaju se sa polugama i tako to...vau bas si faca, slomio si ruku liku koji je dosao pre tri treninga
Rukomet! Jel... ako ti dovoljno precizno možeš da baciš ciglu ili granitnu kocku, koji će ti kurac kloz kombat.
Sport je napor da stanje tela pristighe stanje sporta. Ako je duh slab, nema tu MMA. Inače lep sport, ali zajeban zbog gomile pravila. Neje za uličnu upotrebu.
Cro cop reko da bi na ulici kad bi se tukao protiv tajsona ili lenoksa da bi ih oboicu odvalio. To rekao jos pre deset godina
Duhovit lik.
Kupiš utoku i pravac u streljanu! Tamo su treneri kulturniji. Neće te upucati prvi dan.
Joj skupa li sporta. Metak 40 dinara. Traba malo i suftilne tatikite. Ćisto da te na ulici ne navataju bez opreme za sport.
Trenirao sam, znam dobro... Protero sam lepe pare kroz cev :)
pa pročitaj prvi pasus tog posta. Znaju da većina neće trenirati duže od mjesec dana i iskoriste to da pokažu kakvi su alfa mužjaci. U suštini uzmu ti pare da te izbiju tamo... to ti dođe kao neko vatreno krštenje.
Brate, znam za lika koji je išao u streljanu svake neđelje a kad je trebalo da se potegne utoka ispromašivao se sa 20 metara.
A opet znam i za lika koji je dva tri puta samo uzeo utoku u ruke i makao liku oba koljena u sred prepunog lokala.
EDIT: Mada znam i za sebe koji sam trenirao kik boks 3 godine i još godinu i nešto trenirao sa društvom MMA pa će me porazbačati svaki trokrilni ormar.
Pa ja sam slusao i kad je novinar pitao kro kapa o tuci na ulici, on rekao za sebe da je medju 30ak najjacih ljudi na svetu, ukljucujuci i ostale ljude iz vrha mma i k1 i da nema sta bilo koji covek kolko god bio jak da trazi protiv njega u ulicnoj tuci.
Sta ima od vorilackih klubova po novom sadu a da valjaju, da se pezos malo aktivira
Ja neću da počnem sa MMA zato što neću da se takmičim, a znajući sebe povuklo bi me da ipak izađem na borbu, ne treba mi polomljen nos.
Nego, je l' neko ispratio ono što sam postavio, kako je Silva verovatno završio karijeru?