Dijego luđak! Znalo se odma u najavi da će biti FOTN a eto lako će biti i FOTY...
A što se tiče Velaskeza, jbt taj čovek ima nenormalnu kondiciju, pet rundi u istom ritmu... Ima kondiciju kao neki lightweight borac...
biće govnurda ko i prošli njihov ''spektakl''...evo odma da vam kažem da na svim borbama sve ukupno neće biti više od 3 čista udarca. odma da kažem da ne bude posle...
Takve budu skoro sve borbe koje se održavaju kod nas, baš k'o što je Pezos opisao. Bio sam onomad u BG Areni kad je bio Semi Šilt, to bre bio go rac od borbi. Čak je i njegova borba bila krš. Imao sam i fotku sa njim al' mi se izbrisala. :(
Petar Pan Pezo$
ma jel ovo organizuju opet ovi mihajlovići i taj njihov famili fajt tim? pošto ono prošli put je bilo tolko govno da se 90% publike smejalo...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
http://youtu.be/yT3qmC9PKWQ
el gledo neko ufc 166
ја наравно
šta kažeš batuka kakvo jebanje sinoć? svaka borba bila odlična ali melendez - sančez... jbt koja borba!
ŽIVIO OVERIM!
Dijego jes' da ima IQ 40, al srce lavovsko i muda do poda!
Zao mi samo sto sad Wand nece da ima borbu godine.
Kejn dokazao da ipak nema glass chin, pogodio ga je Junior par puta fenomenalno
Dijego luđak! Znalo se odma u najavi da će biti FOTN a eto lako će biti i FOTY...
A što se tiče Velaskeza, jbt taj čovek ima nenormalnu kondiciju, pet rundi u istom ritmu... Ima kondiciju kao neki lightweight borac...
OVERIM GLAS ĆIN
OVERIM STEROIDAŠ!
NIJE, OD MRKVE JE NAPUPIO!
OVERIM NEČRAL! SAMO JE POJO BATERIJU OD S4 PA SE NADUVO NIJE ON KRIV
http://mmamagazin.rs/wp-content/uploads/2013/10/1374949_1395698770665841_861427930_n.jpg
biće govnurda ko i prošli njihov ''spektakl''...evo odma da vam kažem da na svim borbama sve ukupno neće biti više od 3 čista udarca. odma da kažem da ne bude posle...
Takve budu skoro sve borbe koje se održavaju kod nas, baš k'o što je Pezos opisao. Bio sam onomad u BG Areni kad je bio Semi Šilt, to bre bio go rac od borbi. Čak je i njegova borba bila krš. Imao sam i fotku sa njim al' mi se izbrisala. :(
Kakvi su ovi na posteru, k'o slikovnice. :D
ma jel ovo organizuju opet ovi mihajlovići i taj njihov famili fajt tim? pošto ono prošli put je bilo tolko govno da se 90% publike smejalo...
Je l' gledao neko GSP-a i Hendriksa?
ТО ЈЕ ТАЈ ЛАРИ НА ТЕМИ ММА, КОМП ЗА УЧЕЊЕ КУПИО А ИГРИЦЕ ИГРА!
AHAHAHAHAHHAA! Da daaa. .
Citiram te i protivurečim!
:*
Je l' gledao neko GSP-a i Hendriksa?