U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
4365 na Gradovi svijeta :)
Ja sam ubo Albukerki u nularicu i Sarajevo. Al i dalje ne mogu 17 iljada da pređem, pa da me jebeš.
Moram da spemnem temu ovim komentarom, uvek kad vidim ovu temu, setim se čuvenog "blaziranja" Branke Katić u seriji Otvorena vrata, kad kaže GEO-GRAFIJA :))
4705
Ja sam pogađao dosta s nulom, Liverpul, Bejrut, Frankfurt, Marsej, Madrid, Las Palmas...
Ali me uvek sjebu Brazil i Rusija, promašim za bar 1000km. :)
~15 hiljada najviše i odustajem. Au kurac.
Nikako preko 15 'iljada da ga ebeš! A i ko poređa one afričke države onako majke mu ga...
Понавља се доста, ал неке једноставно не могу да запамтим. Највише ме јебу Бразил, Кина, Аустралија и Иран (који има једно дваес градова).
Da, da, Iran jebe. Dobro mi idu Evropa, Amerika i arapski delovi Afrike i Azije.
Australija mi uvaljuje kurac, jamačno.
17980. Falilo mi 22 poena za 10. lvl I to još dobijem kao poslednje ono govno Perl Harbor na Havajima, gde uvek ubadam 550 i malo omašim i 330. :)
Mene dosta SAD zajebavaju i neki žnj ruski gradovi. Ali Afrika-katastrofa!
9864 na gradovima sveta....Jebu me Ameri i oni crnci tipa Lesoto,itd...
EDIT:11100...popravljam se.. :P
EDIT EDITA:13500....wuuhuuuuu...ali ponavljaju se gradovi,tako da je ovaj iznad ipak realno znanje... :)
Udri od sabajle! :)
Zapravo, zum i nije tolika pomoć, mali je ekran, svaki čas moram da skrolujem a vreme teče. Popravih lični rekord na 22128. :) Australija i Južna Amerika me muče. Kina mi, recimo, ide okej, Tijandžin sam ub'o na nula.
afrika 36% LOL
Obrnuh igricu al sa bednim brojem poena. I to je uspeh. :)
http://img228.imageshack.us/i/gradovi.png/
edit: e oću boli me kurac sad da se registrujem na sajt, neće da mi da direct link. 18072 pojena. mršte
Samo otvori link. Pa onda View Image. :)
niko se ne hvali, jel uspio neko da premasi moj rekord od 7700km promasen grad? :D
Promašio sam ja za 12 iljada čini mi se, jer sam pomešao Novu Kaledoniju sa nekim govnetom u atlantskom okeanu. :)
auuu svaka ti cast! :)
Bleki, koliko ima nivoa? Ja stignem do 5-og i nikako da mrdnem odatle. Jebu me gradovi iz tamo nekih levih drzava za koje prvi put cujem.
10 komata.