Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Možete vi da se raspravljate kol'ko hoćete, nećete na kraju promeniti mišljenje onog drugog?
Iskreno mrzim Barselonu, svakim danom sve više i više, ali ću pokušati da budem realan. Barselona svakako ima najbolje tehnički potkovan tim na svetu i za to im skidam kapu, ali im je sve to džaba kad su sise od ljudi (ne mislim na to kakvi su ljudi van terena nego na terenu - fer plej i to) i uništavaju igru sa ovim foliranjem. Ja sam mislio da su C. Ronaldo i Ninkov doktorirali padanje ali sam se očigledno grdno prevario. Slike Maskerana, Busketsa, Pedra, Alveša i Pikea bi okačio na ulazima svih svetskih stadiona i zabranio im ulaz na iste, ne samo na teren nego i na tribine. Ovo se svakako ne dešava slučajno, već sve vodi ka tome da oni na treninzima intenzivno vežbaju padanje. Čak su počeli da kvare i Vilju, Ćavija, Inijestu i Pujola koje sam takodje video u poslednje vreme da po neki putfoliraju. Ne samo za fudbal, nego za sport uopšte, nema ništa gore od foliranja (milion puta gore od grube i oštre igre) jer ono uništava samu igru i predstavlja nepoštovanje prema samom protivniku i ljudima koji ih gledaju, jer se na taj način varanjem dolazi do cilja. Ne kažem da je to bilo presudno u ovom dvomeču, ali ja svakako odigralo ključnu ulogu. Neko reče, čini mi se Predražinjo, da je Barsa imala milion šansi, posed, da ih je nadigrala (što je tačno) i da je zbog toga zasluženo prošla. Ja mislim da je Barsa mogla da ima i posed 100%, odnos u šutevima 50-0, ali ako iz toga recimo ne uspeju da daju gol a Real iz kontre umuva neku frljoku, to nije razlog za intervenciju spolja, tj sudijsku pomoć. Nema šta dalje da se priča, bolji je onaj ko je na kraju dao više golova (što i nije neka mudrost) ali to mora biti na pošten način, a ko se služio podvalama, ima snimak, pa naknadno UEFA mafiosi, molim lepo, da ih kazni 10 utakmica. Svašta sam još hteo da kažem ali i ovako je puno a verovatno je i malo konfuzno nabacano, ali razumećemo se.
Слажем се. Шта уради Мурињо, то је максимум. Можда јесте арогантан, али лик је тренерчина, у увек извуче максимум. Погледајте Интер, прошле године освојили све редом, ове се једва састављају, а то је скоро иста екипа.
Naravno da navijamo svi da Vidic podigne pehar :)
To da je Murinjo vrhunski taktičar to stoji. Ali stoji i to, da je grobar lepog fudbala. Pogledajte igru svih timova koje je vodio, nema magije tu, nema onoga zbog čega makar ja volim da gledam fudbal. Ono što forsira Murinjo je siledžijski fudbal, njegova taktika je da pokvari tuđu igru i da utera neki gol na kontru ili kako već. On sa Barsom ne bi uradio ništa više nego što bi uradio neki drugi trener, jer realno on je trener koji se dobro snalazi sa drvosečama u timu. Čelsi-Inter-Real. Uvek forsira istu taktiku, koja je blago rečeno odvratna, a opet uspešna. Zato uvek navijam protiv Murinja i njegovih timova. Uostalom, zar nije lepše gledati utakmicu gde igraju dve tehnički dobre ekipe, nego utakmicu gde se taktika makar jednog tima zasniva na uništavanju taktike drugog tima.
Vidić će podići pehar, ali onaj što ga reklamira Andrija Milošević. Dobija Barsa. Ne navijam nizakog u finalu, ali jači su mi Španjolci.
E nego je l' se nekome čini da je četvrti junajtedov gol iz ofsajda?
И да јесте, нема разлике. А ја мислим да није, ако је то онај кад је Бербатов асистирао. И он и Андерсон су били иза задње линије одбране.
nemam pojma ko je i šta je asistirao i znam da nema razlike. Nisam gledao meč, to sam video na pregledu golova. Bolestan sam pa sam prespavao tekmu. Čini mi se da je ipak bio ofsajd mada nebitno. :)
Ма тај гол из офсајда је заправо завера против Реала, и намештање за Барсу. :))
Sto posto. :)))) videh situaciju samo jednom i učini mi se kao ofsajd a nisam pri kompu da pogledam još neki put.
Čist gol. Gledao više puta. :))
Samo da na Vembliju pada kiša k'o što nikad padala nije. Iz neba i zemlje da lije.
GGMU!
http://www.youtube.com/watch?v=c9hTmkCWy44
Навијаћу за Манчестер алдно.... ЈЕБЕНИ МАНЧЕСТЕР!
Ето уђосмо у последња три сата одбројавања до почетка великог финала...
Ваша очекивања, наде, ваши типови за број голова, жутих картона, и на крају, за победника...
Ево ја да почнем - МАНЧЕСТЕР ФТЊ!!!
2:1 za ManUtd posle produžetaka. Strelci Runi, Vidić i Pedro.
Pehar usred Londona podiže Srbin.
Један један и Руни га уваљује у деведесдесетом минуту за 2-1, Манчестер осваја.
Мислим да ће Барса да освоји. Ал' видећемо. Само да буде добра утакмица.
Će da osvoji Barsa, ovi Mančesterovci se tripaju :)
Mančester će penetriratiu u Barsu neviđenom silinom!
+6772