Liga šampiona!

1. Da ponovim moje davnašnje predviđanje: Barsa-Mančester 2:1

2. Mančester će penetriratiu u Barsu neviđenom silinom!

+6772

+1

3. Мени је ово с једне стране одлична ситуација, пошто су ми и једни и други одвратни на свој начин неће ми бити жао ко год да изгуби. :)

едит: могуће поставе и неке занимљивости - http://go-cloud.blogspot.com/2011/05/barcelona-vs-manchester-united-starting.html

4. Imam neki mrtvi osećaj da će Park da im zaćera... Navijam za Manču, pa da fino sledeće sezone kao uvodna špica bude Nemanja sa peharom.. Gledaću HRT obavezno :D

5. ja mislim da ce biti nula nula a ako ne bude nula nula onda sam siguran da nece biti nula nula

6. Ako Barselona ne odigra ciganski kao protiv Reala i opere ih erockim fudbalom, onda zaslužuju titulu.

A i nešto sumnjam da će Kerik i Gigs (možda i nesrećni Flečer) moći da jure ovu dvojicu majstora. Ako uspostave svoj tempo i krenu da pletu na 30 metara od Van der Sara, biće jebeno.

2:0 za Barsu, ali bilo bi do jaja kad bi penali odlučili.

7. Valdes

Alveš Maskerano Pike Abidal

Buskets

Ćavi Iniesta

Mesi Vilja Pedro

8. Van der Sar

Fabio Ferdinand Vidić Evra

Valensija Kerik Gigs Park

Runi Hernandez

9. Манчестер! Ајмо Видаро, за Србију, за Ужице!

10. Vamos Barcelona!

11. 1:0, ја добио опкладу да Педро даје први гол.

12. Ладно немам струје

13. Лепа утакмица, Каталонци играју лепше .... а мени иде опклада од сома јура (динара) .... 1

14. E moj Vidiću, konjino jedna...

15. Финале, право правцијато!

16. Ox of Night’s Watch
    Ohohohouuu!

Одма' сам се сетио Шаренца и Теодосићеве тројке. "Охохохохууу, па спакујте једну и за понети!"

17. Bio je Gigsara u ofsajdiću, ali ajd sad. Gigsara namešta!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.