Фабио испао једном кад су могли да га приме само тако. И Фердинанд једном смехотресно кад се залелујао као уциркани стари сват. Тако нешто не би смело да се догађа у једном финалу, ал ај. Нису могли да држе притисак дуго, покушали после са дугим лоптама, није успело. Онда га утераше из офсајда тако да испаде добро по њих на крају.
Dajte ljudi, realno, kod gola je ostavio Pedra i buljio u Ferdinandovog igrača. Jeftino. Ono malo pre je ispao kao iz džipa i to na sredini terena. I naravno, ono jednom je uklizao lavovski i sprečio gol. Može on i bez grešaka da igra i mora, posebno u ovakvoj utakmici.
Ono malo pre je ispao kao iz džipa i to na sredini terena
Park je ispao 5 puta do sad na sredini pa nikom ništa, Gigs takodje.. Nezahvalan je pozicija štopera, možeš da odigraš kao car i spasiš Boga oca al jednom sjebeš i ti si slab.
Jel zna neko što ne igra Nani?
Vidara razvaljuje, jedna greška ali sreća nije bio gol. Zato je sprečio bar dva komada.
Zato što Mančester ima 20 boljih fudbalera. Nemoš digra pre Parka i Valensije.
Gol Pedra je Vidara prodao, ostavio je svog čoveka bezveze, a lepo je bilo praktično 4 na 4. Ja mu prvi želim da odigra perfektno sad, ali ovde pišem realno.
1:1!!!!!!
ГГМУ!!!
Ala je Mesi sad izblamirao Vidića... Zamalo gol. Bolje da Ferguson uvede Evansa.
Gde je bre onaj Nani.. Valensija komican..
@Ox
Pa za sta drugo stoperi sluze, nego da budu izblamirani. Sigurno neces reci da je spasio 2 gola ..
Разочара ме Оксе бре!!!
Па мора и он једном њега да избламира, не може Видара увек.
Да није било Видића, било би 3-1 до сад..
Фабио испао једном кад су могли да га приме само тако. И Фердинанд једном смехотресно кад се залелујао као уциркани стари сват. Тако нешто не би смело да се догађа у једном финалу, ал ај. Нису могли да држе притисак дуго, покушали после са дугим лоптама, није успело. Онда га утераше из офсајда тако да испаде добро по њих на крају.
Није што је наш, али стварно јебе кеве Видара. :)
Jos od one Drobnjak je bio u autu... A ja konto gotivan lik neki.
Добра утакмица засад.
Dajte ljudi, realno, kod gola je ostavio Pedra i buljio u Ferdinandovog igrača. Jeftino. Ono malo pre je ispao kao iz džipa i to na sredini terena. I naravno, ono jednom je uklizao lavovski i sprečio gol. Može on i bez grešaka da igra i mora, posebno u ovakvoj utakmici.
Park je ispao 5 puta do sad na sredini pa nikom ništa, Gigs takodje.. Nezahvalan je pozicija štopera, možeš da odigraš kao car i spasiš Boga oca al jednom sjebeš i ti si slab.
Jel zna neko što ne igra Nani?
Vidara razvaljuje, jedna greška ali sreća nije bio gol. Zato je sprečio bar dva komada.
Оксе и поред тога је био далеко бољи од остатка одбране. Имам осећај да би се расточили истог момента кад би изашао напоље.
Не мож' без грешке против Барсе, јебига.
Zato što Mančester ima 20 boljih fudbalera. Nemoš digra pre Parka i Valensije.
Gol Pedra je Vidara prodao, ostavio je svog čoveka bezveze, a lepo je bilo praktično 4 na 4. Ja mu prvi želim da odigra perfektno sad, ali ovde pišem realno.
ManU!!!
e do mojega, a ja umirem od dosade jer nema nikog na Vuki
a sad već moram didem..
Зезаш нас? :)
Па Нани је најбољи асистент екипе, и бољи је од обојице. Иако обојицу волим више од њега, а њега мрзим зато што је португалски циганин.
Меси, Меси, неће ништа да ти шкоди!
ne volim ih ič...Barsu....
Po sredini gola. E jebem ti sreću.
Peki, nemoj da me ložiš da ti je Nani bolji od ove dvojice? Ali ući će umesto Parka, pošto Park nije došo danas.