Liga šampiona!

1. http://vukajlija.com/forum/teme/21743-liga-sampiona?strana=77#post_1903194
    Какав сам прогнозер...

Тачно ће Челзи да избаци Барсу, не знам зашто, али имам тај осећај. Јер је Челзи већ био отписан после утакмице са Наполијем, и нико на њега не рачуна као на кандидата за титулу. А њима ладовина, дигли форму, Торес кренуо да даје голове, одбрана, ретко ко има бољу по именима, много јаки из прекида, имају добар резултат против Бенфике... Сви знамо да је Челзи једини тим над којим Барса није доминирала у последњих 5 сезона. Сви њихови мечеви су били изједначени. И у време Муриња са једне и Роналдиња са друге није било фаворита у тим мечевима. Сада би Барса била велики фаворит, али тачно ако неко може Барсу да избаци у два меча то је онда Челзи. Стил игре које гаји Челзи, од Муриња, па до данас и профил играча који играју у њему је склоп који Барси не одговара, тако да очекујем Челзи у финалу, иако их не волим ни мало.

2. Komedija od fudbala. Neka su ispala katalonska govna.

3. Ne pomaže voda majko sa korita Ivanova...

Alo Davide, mojne si Čabela! Primi ga dostojanstveno...mislim ispadanje!

4. I šta bi? FK Autobus? Taj FK Autobus im munu dva gola sa igračem manje, pa neka se ciganšture sada valjaju koliko hoće! Ovo im je za 2009. mamu im jebem šiptarsku!

5. Не сери Давиде, један Дрогба вам помути пола тима, шута са пола терена, а голман се баца на лопту. ТИШИНЧУГА БРЕ!!!!!

ЦФЦ ФТЊ, ПРЕСВЕТИ ТОРЕЗ ВАСКРСО!!! СЛАВА МУ!!!11!

6. Realno nisu zaslužili finale.. Dva gola primili na svom stadionu sa igračem više, sramota lololo!!!

7. Него људи јел био оно пенал? :)

8. Ima Boga, ima! Samo da im vratimo za 2009, mame im se najebem šugave patuljaste.
    A najjači mi ovi ponovljeni kadrovi. Za penal i crveni karton samo iz dva ugla, a za mesijevu stativu 14. I gledam ovaj studio na rts-u, gotovo uvek, i posle svake utakmice, ovaj naš mentalac od sudije, kreten kad ga pitaju:

" Milane, kakvo je bilo suđenje?"

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lxtgfhkhyP1qinmdwo1_400.gif

9. ДРОГБА ЦИГАНИН ЦРНИ И БРАТ МУ РАМИРЕЗ ОБЈАСНИЛИ!

10. ovaj naš mentalac od sudije

Je l' neko nekad video tog čoveka da sudi?

11. Ајде разумем зашто иначе хејтујете Барсу (суђење + "незанимљив" стил игре), али стварно не разумем зашто би ико данас хејтовао њих на основу виђеног. Судија је на мечу направио једну једину грешку, а то је што није Лампарду дао црвени после оног старта са две ноге у другом полувремену. Јесте да није старт много оштар био, али две ноге су две ноге, црвени одмах.

Игра ко игра, очекивано све. Барса доминирала и имали су прилику да затворе утакмицу у првом. Не знам ни ја који им курац беше па промашише све и свашта у првом.

Челзи. Посерем се на Челзи. Никад, али никад не бих могао да навијам за једини тим који је вештачкија фудбалска творевина од Манчестер Ситија. Покењам се на екипу састављену од стотина милиона фунти, а дупе им померају сви редом у Премијер лиги. Не волим их бре, никакви нису. Вештачки су. Одиграли су два меча тако педерски да је то страшно. Бункер који су играли последњих 15 минута данас је највећа бункерчина икада.

Искрено се надам да ко год им буде био ривал у финалу, да ће их разбити Поготову ако то буде Бајерн. Уф. Да их одеру поштено.

И ако није проблем, да ми неко објасни откуд толики хејт према Барселони? Тим којег можеш једино да победиш дебелом бункерицом је најбољи тим на свету, без обзира да ли је освајач ЛШ Реал, Челзи, или Бајерн.

12. ДРОГБА СРБИНЕ!

13. па кажеее:
    КО ВОЛИ ПАРТИЗАААН, КО ВОЛИ ЧЕЛЗИИИ.......

14. И да, никад нисам готивио Барсу, да се разумемо. Чак и Реал више волим од њих.

15. http://www.youtube.com/watch?v=Ir5k-sHgxT0

Dobro ga je Teri pično, ali provalite Sančeza kako se bacio tek kad mu je palo na pamet da bi trebalo to da uradi.

16. па кажеее:
    КО ВОЛИ ПАРТИЗАААН, КО ВОЛИ ЧЕЛЗИИИ.......

17. I treba da ih izbace.
    Ako dominiraju toliko, neka ga i daju.
    I opet penal.

18. setio se covek prekasno, al ipak dobi teri crveni...bruka sudjenje bruka, ja ovom ne bi davao da sudi nijednu tekmu do kraja svog mizernog zivota

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.