Liga šampiona!

1. Jednostavno zgotivis neki klub kao klinac i to je to. Ja sam tako Romu i Čelzi prvi put kad sam skapirao šta je fudbal i tu je kraj. Ne mogu sad ja da se prešaltam na Napoli jer su Kavani i Laveci do jaja likovi, i naguzili bi Romu s pola snage. Glupo jebote.

Управо то Тулуме. Све ове клубове сам зготивио са 5-6 година. И то је крај.

2. Oni sto brane Barsinu igru, pasove i ostale zajebancije nek upale umjetnicko klizanje, tamo se to pika, a u fudbalu je bitan rezultat i nista vise

3. ја сам заволео Астон вилу касам имо 11 дина, и од тад ми је то омиљени инострани клуб. Једно време сам је и пратио помно, ал ову и прошлу сезону никако. Иначе од немачких волим 1860 минхен и њих пратим само на листама. Од жабара Рома. Што се Шпанаца тиче никад ми нису били примамљиви, готивијо сам Барсу кад је била холандска колонија, и оно доба са Роналдињом, а сад ми се повраћа од њих. Французи класика, парисенжермен од кад знам за себе и тако

Од домаћих само Борац Остружница, белоградска зона ОПААААА

4. Oni sto brane Barsinu igru, pasove i ostale zajebancije nek upale umjetnicko klizanje, tamo se to pika, a u fudbalu je bitan rezultat i nista vise

А ти се прешалтај на хокеј и не смарај.

Бем ти каквих ликова има. Шта те боли курац за кога навијам. Јебено сте сморили са пљувањем Барсе. Промени плочу дечко.

5. Ја откад сам зготивио Барсу, од тад их готивим. Јебига, готивиш клуб, а не играче. А са друге стране, Барса је сада пола пола. Пола играча бих тукао док не умру, док је друга половина кул.

6. Ја сам заволео Астон вилу касам имо 11 дина, и од тад ми је то омиљени инострани клуб.

То се цени.

7. Ja ne znam šta koji kurac pljuju Čelzi kada su imali igrača više a i sa tom prednošću su uspeli da prime dva gola! Zbog toga u šoder ligi igrače jure vilom.

8. Ја сам заволео Астон вилу касам имо 11 дина, и од тад ми је то омиљени инострани клуб.

Ја сам је разготивио прије 4 дана кад сам испушио курчину величине седмоспратнице на тикет за 60 еура

9. E, ja samo da pozdravim Fejza, Remea i Smarka... šifra Mala maca :))

10. О па где си Незаборавка. :)

11. Dechko kobejnuj se.
    Šta je fudbal nego taktika, uvijek je bio i ostaće.

To je taj neotkriveni Murinjo. Ako ti na fudbal gledaš samo kao na jednu taktičku igru u kojoj je cilj pobediti protivnika po svaku cenu, onda pređi na ragbi ili tako nešto. Naravno da je taktika sastavni i jako bitan deo fudbala, ali ne sme da bude presudna.

Oni sto brane Barsinu igru, pasove i ostale zajebancije nek upale umjetnicko klizanje, tamo se to pika, a u fudbalu je bitan rezultat i nista vise

Koji ste vi murinjovci, to je jebeno neverovatno! Jebeno je tužno kad vidim da neko ima ovakvo mišljenje o sportu koji svakako prilično prati.

Од жабара Рома.

Oleeeeeee. :D Mene je burazer još sa 6 godina navukao na Romu. :) Onaj sastav što uze Seriju A je toliko legendaran da mi je dan-danas žao što ne ostadoše zajedno još jedno 10-ak 'dina da dominiraju! :) Inače, kad već nabrajamo, od Francuza gotivim PSŽ, ali ništa ono preterano, nego što već neko reče, šmekerski su mi klub. Krenuo sam da ih gotivim od Paulete i Ronaldinja.

Pižon bi sa ovom ekipom Barse bio među 10 najboljih trenera.

E, sad ga i ti pretera. :)

A zašto to danas? Hoćete svi da kažete da su tek u poslednje vreme timovi bili spremni sve da urade za pobedu? Pre su igrali da izgube?

Ne, nego se danas, tj. u ovom dvomeču, najjasnije videlo na šta su sve ljudi spremni samo da bi prošli dalje. Ovo čak ni Murinjo nije radio.

12. Занимљив трип ми представља помисао шта би било када би Челзи имао посед лопте као Барса, са реализацијом гол шанси из ова два меча? :). Него, ЛШ осваја екипа која сутра прође даље, у то сам сигуран па добрих 70 %. Челзи неће моћи да рачуна на костур екипе, тако да фаворит за освајање сигурно Реал/Бајерн.

13. Pre će biti da je stvar u tome što je Barselona toliko dobra igra u napadu da ih je nemoguće pobediti drugačije. Činjenica, jebiga.

Onaj sastav što uze Seriju A je toliko legendaran da mi je dan-danas žao što ne ostadoše zajedno još jedno 10-ak 'dina da dominiraju! :)

Antonioli, Panući, Samuel, Zebina, Lima, Emerson, Cafu, Candela, Toti, Montela i BOG Batistuta! Sve carevi i naši idoli. :)

14. Antonioli, Panući, Samuel, Zebina, Lima, Emerson, Cafu, Candela, Toti, Montela i BOG Batistuta! Sve carevi i naši idoli. :)

ТО!

Једино је Пурке за Батистуту Пеле!

15. пфффф...

Перуци, Салас, Фавали, Панкаро, Недвед, Михајловић, Станковић, Неста, Фиоре, Симеоне, Лопез, Кастроман... и велики велики д грејт срр Свен Горан Ериксон... е то је већ екипа

едит: Заборавих јеботе! Виери, Манћини, Маркеђани, Верон!

16. јеботе, то су рома и лацио за које сам ја чуо кад сам сконт'о како се шутира лопта. добро, мало после тога, тад сам већ им'о 10 дина, лоолол... и њихов дерби... па то не мо'ш да останеш равнодушан.

Грифине... ЈЕ'Н, ДВА, ТРИ, ИСПАО СИ ТИИИИИИИИИИИ! :Д

17. Pazi, Davide, ova četri što vam je turio Aeroplanino je bilo već ustaljeno svršavanje u stau, peti što je Toti zavalio kapitenski se već svrstava pod svršavanje na cufa, kategorija - DA SE OBLIŽEŠ KURVO!

http://www.youtube.com/watch?v=lLDcTANMUK4

18. 1-0

И баталите то "оћемо леп фудбал". Као да њих заболе да л' се гледаоцима свиђа. Фудбал је данас бизнис. Челси хоће ЛШ, Челси прошао даље, навијачи Челсија задовољни, Роман задовољан. Боле њих курац за остало.

2-0

Људи на сјајну офанзивну игру противника одговарају са ефикасном дефанзивом. Игра се на победу, ко ће дати више голова а не ко ће имати више финти, додавања и поседа лопте.
    Барсина филозофија - добар напад је најбоља одбрана, Челзијева - добра одбрана је најбољи напад.
    Сасвим легитиман тријумф Челзија, одговорно тврдим.

3-0

Oni sto brane Barsinu igru, pasove i ostale zajebancije nek upale umjetnicko klizanje, tamo se to pika, a u fudbalu je bitan rezultat i nista vise

Да се не зајебавамо.

Наравоученије изпејстовано да са научи напамет. И нико не мрзи Барсу, она није имала бољу игру од Челсија. Реалан резултат је био 4:2. Тако да, завршена прича.

И да, Торезу споменик на теразијама дизлијемо, лоло. И свако да запали по свећу.

19. http://vukajlija.com/forum/teme/21743-liga-sampiona?strana=84#post_1919575

Nešto kontam da će u revanšu Di Mateo ubaciti Toresa i da će ovaj napokon da ga metne.

Jednostavno, poznajem! ONE STEP BEYOND!!!!