Ko poslednji pobednik (112)

1. Onda kupiš La KosKu.

2. Ili kupiš šta je ostalo.

3. Мојих бројева никад не остане :(

4. Što, koji broj nosiš?

5. Патика/ципела 44. А Ово шта ми одговара. Али ми је тешко наћи било шта, јер сам мршав и висок, а поврх свега штркљав.

6. Pa okej je to, bilo bi komplikovanije naći obuću na rasprodaji da nosiš 42/43. Meni je i ovako problem, 37 mi malo, 38 veliko, pa ti vidi.

7. ВОЈВОДИНА 2 111111111111111111

ПАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

8. Hoćeš da kažeš da si štrapljast?

9. Није. 43 и 44 су најчешћи мушки бројеви. 42 и 45 су пратећи. Радио сам у продавници ципела :)

10. Interesantno, ja uglavnom poznajem muškarce koji obuvaju 42 ili 43. :) Imam jednog druga koji nosi 46, taj i ne proba obuću, čim vidi da ima taj broj bilo kakvog modela, odmah kupuje. :)

11. Борко не бих рекао да је 43/44, него 45/46, пошто где год одем задње купим. :)

12. Стоји, мада 46ице сад има генерално довољно. Мада пуно зависи и од калупа. Нпр, имам једне патике ципеле 42, али и 45.

13. Matrikse, i ti nosiš 46? Boli te uvo, možeš stopalima da gasiš šumske požare. :)

14. Ма ја својим чизмама радим евакуацију. :) Зависи од калупа да ли је 45 или 46 :)

15. То је зато што 46ица немају пуно, да не стоји на лагеру. У радњи са 5 000 пари (јаконвелика) углавном имаш један пар, евентуално два по моделу и боји.

16. Jbt, imaš 9 godina manje od mene, a nosiš obuću 9 brojeva veću od moje. O_O

17. То су ове генерације расле у радијацији...

18. Ko kaže da bombardovanje i osiromašeni uranijum nisu ostavili posledice... :)

19. Морам признати да је то видљивије на женском роду :) ал и законом кажњиво.

20. Još par godina, strpi se.. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.