U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ја сам вероватно задњи који је растао од тих последица, све патуљци иду самном у школу. :)
Kuc, kuc... :)
zdraus...
đe si jacko, ša mai?
Oooo, šta gde sam ja, tebe nema ima 5,6 dana... :)
Nema ništa, evo malo odmaram, nisam mogla zaspati... :)
e to depresija kad čovjek ne može zaspati... ili je to samo kod mene :)
ja bio u rodnom gradu, pa gore nemam net, tako da mala pauza od vuke i nije bila loša
buri, a je l može ipak dres, da zalečim rane od poraza? Ahoy svima, inače. :)
Ma muka... A umorna... Nije depresija, samo nesanica. I danju i noću. :)
A ti studiraš negde drugde? :)
MOŽE STORMA, NARAVSKI... DOBIJAŠ TORESA KAD STIGNEM I TO MOJ LIČNO, POŠTO IGRA KILAVIJE OD ŠEVČENKA :) AHOJ stormA
studiram u banjaluci, a iz mrkonjića sam, nekih 60 km daleko... a idem samo jednom u dva mjeseca kući... sledeći put za vaskrs, ako ne budem na svadbe kakave iš'o pošto se narod navalio ženiti ko lud... kontaju ljudi dići pare na svadbi, slatka i te fore :)
Ne bi mi valjda dao Toresov dres, dupe jedno grozno. :'(
bi ako ne proradi, mame mu se naklemegdanišem :) a pride ću ti pokloniti i vilšira... mislim njegov dres lololololo
Daj Vilširov dres, može! A može i Vilšira, taman smo isto godište. :D
Ijao, Storma, no sikiriki! I meni je srce prepuklo na pola više puta sinoć, ja nisam znala ni stranu da odaberem... :/ Bem ti maler...
Ahahahahahaa, bogami buri, i meni se nešto čini da sam omatorila kad vidim ko sve ide da se potpiše... :)
Ijao, Storma, no sikiriki! I meni je srce prepuklo na pola više puta sinoć, ja nisam znala ni stranu da odaberem... :/ Bem ti maler...
Ja više nemam srca od sinoć. :(
Moje se načelo još prošle godine...
Ma, nema, svaki tim za koji ja navijam nema šanse da nešto osvoji. :'(
jacka, ma sve debili, ne znaju vola štapom u dupe ubosti, a kamoli šta drugo i žene se i udaju...
:čeka da buri potvrdi da donosi Vilšira il' dres mu: :)
donijeću dres, ba... ako sam obećao... :D
Nagledala se i ja takvih... Još i decu kad izrode... Tuga i beda...
E, a jel može meni baš štucna od Van Persija ili Fabregasa kad se već deli... :)
ne dijeli se, ovaj poklon je bio obećan ako arsenal prođe barsu, al' eto da je bar utješim...
tebi sledeće sezone...