Ko poslednji pobednik (112)

1. Ma i sledeće sezone da mi nagaze jedni na druge?! Pa sti normalan, ćeš da se šlognem??? :P :)

2. normalno da 'oće, tako im suđeno...

3. бури
    donijeću dres, ba... ako sam obećao... :D

Jesi, jesi. :DDDD JUPIII!!!

E, a jel može meni baš štucna od Van Persija ili Fabregasa kad se već deli... :)

Nemoj njih. Fabregas već glavom u drugoj ekipi, a Van Persi... Ta, volem ja njega, al' mnogo mi jeo živce. :(

4. Buri, nemoj da angažujem neku batutanerku da vudu lutki u obliku tebe iščupa jezik... :)

5. Fabregas već glavom u drugoj ekipi

Pričalo se nešto da ROMAN sprema ponudu lololololo

Buri, nemoj da angažujem neku batutanerku da vudu lutki u obliku tebe iščupa jezik... :)

Relno, tvoj problem nije moj jezik, već loš arsenal :)))

6. Pričalo se nešto da ROMAN sprema ponudu lololololo

Neće on u Čelsi, no međ' one prdavce katalonske. :(

7. neko dijeli plusiće opet, a nema komentara... MOLIO BIH GOSPODU DA OSTAVE KOMENTAR KAD OCJENJUJU DEFINICIJE, MAKAR I TIPA ''MAGARČE DALA SAM TI, A TI TAKO...''

8. NEMAJU ONI LOVE ZA NJEGA...

9. Al' on kod njih hoće. Ej, kapiten, a juče i na prošloj utakmici izdao svoj klub! :((((( Ako me i Vilšir izda za par godina, definitivno bataljujem fudbal i odlazim u teroriste.

10. Ma ne pričam ja o igri, neka igraju kako hoće, ali neka NE IGRAJU PROTIV BARSE! TO je moj problem... :(

Storma, meni Fabregas i dalje kul ako ode u TU DRUGU ekipu i ostalim delovima (naravno ako nije to fuj-plavo) pa mi svejedno treba štucna! :)) A ovaj... ma smiriće se... :)

11. MA KO NJEGA ŠTA PITA, LOVA JE SVE...

NEGO IDEM DUČIM IMAM USMENI U PETAK, PA DA REŠAVAM FAKS NA LJETO LOLOLOLOLOLO A ONDA ĆU MOŽDA ZASTALNO DOĆI U NS... I IMAĆEŠ S KIM GLEDATI GRADSKI DERBI...

12. Која је поента ове игре? Побјеђује онај чији је пост 500-ти?

13. ma jok, nego dodjes pa tako pises, eto ja volim da pilam drva i preselicu se na romaniju

14. Супер. Него, видим нешто Чрчи честитају на првој страни теме, док се други буне и говоре да јој је пост био бр. 501...

15. Facofaco, ti ćeš bidneš sveštenik, viđen čovek u čaršiju, ne te briga za to.

16. Воздра Буксо. Дубе, не каки :Д

17. дес каброн!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.