kakva je to diskriminacija? postoje ljubavnice ministara! a gdje su kandidati za ljubavnike ministrica???
kao osobno zainteresirana uzdržavam se od prijedloga; da ne privatiziram položaj!
pa ne mogu ja, ja bih bila pristrana, ne mogu drugim ministricama nametati svoj izbor, a i pomislilo bi se da predlažem funkciju "ljubavnik ministrice" zbog... ne znam čega; ja to samo radi ravnoteže i ravnopravnosti - šta ste vi pomislili?
Prvi izvestaj
Datum: petak 8.5. negde oko 3h
Uhodjena osoba: ministar spoljnih poslova (Che-Vu)
Razlog slavlja: Nepoznat
Procenat alkohola u krvi: preko 2 promila
Naime, posto je juce zvanicno izabran za ministra spoljnih poslova Vukajlijine vlade, V.T., poznatiji kao Che-Vu, je dao sebi za pravo malo oduska u lokalnoj novozelanskoj kafani '9.juli' koju drzi bivsi ratni zarobljenik, prognan na Novi Zeland, Mica Fasista.
S obzirom na to da je gospodin Tomic poznat po korumpiranosti i jakim vezama sa podzemljem, te je bilo neminovno da ce on postati ministar, razlog za ovako veliko slavlje i dalje je nepoznat.
'Mozda je to samo paravan, da javnost pomisli da je srecan i iznenadjen izborom za ministra, a kao da vec svi nisu znali da ce biti on, pa zeli ljudima samo da zamaze oci!' kaze izvor blizak Cheu.
Razlog slavlja ce do daljnog ostati nepoznat, ukoliko se doticni ministar ne oglasi, a do tada mozemo samo da mu porucimo: BILO KOJI RAZLOG DA JE, ZAPAMTI - WELL BE WATCHING YOU!
vidis kako znam gde bi ti surovi. tamo gde je novac. ccccc.
sad cu da te uglavim negde ako hoces, sad imas dosta poznanika na visokim polozajima.
(ozbiljno, nadam se da se stvarno ne razgovara ovako u vladi)
novinarska uhoda!
ovo sto cujete, nije istina. ovo je bio humanitarni povod, gde je sav novac koji je dat na pice isao u humanitarne svrhe. pa dal mislite da bi nas voljeni ministar inostranih poslova pio sa podzemljem, da nije iskljucivo iz humanitarnih razloga.
Molim vas da mi ne skrnavite ugled izmisljanjem lazi. To su proverene informacije, jer ja pisem samo istinu, celu istinu i nista osim istine. Novinarska etika, jebiga.
A Vi, cenjeni ministre dijaspore, ako mogu primetiti jako vesto branite kolegu, a sasvim slucajno ste iz iste garde, spoljni poslovi i dijaspora, neraskidivo povezani. Posto ste tako hitro uskocili na njegovu stranu, meni ne preostaje nista drugo osim da vas stavim u isti kos sa Che-Vuom, predpostavljam da ste i vi bili u ekipi mutnijoj od Dunava da ga postavite na to mesto, jer ste izabrani pre njega, a upravo ste i sami priznali da ste bili na 'proslavi'. Mogu sa punim pravom i da vas pitam, odakle vam pare za kartu za Novi Zeland, ali nekom drugom prilikom, dovoljno ste se uvalili ovako.
Na zahtev ministrice Ivane Sanjalice predlažem osnivanje vladine agencije za razmnožavanje galebova i njihov intenzivni trening radi stručnog usavršavanja na polju zadovoljavanja usamljenih državnih službenica.
Otvara se konkurs za galebove, a najbolji polaznik agencije biće imenovan za glavnog zadovoljivača ministrica u vladi Vukajlije.
Molim podršku celokupne javnosti oko ovog projekta jer ako se razvije veoma uspešno možemo slati galebove širom sveta da završavaju važne državne polove.
celt, mora da je baš dosadno tamo u Irsku a? Šalim se, javite mi ako i kad me izaberete za nešto, da idem da se napijem i zloupotrijebim službeni položaj.
Ovim zvanicno osnivam vladu u senci!
Moj predlog ministara je sledeci:
Artemida - ministarstvo ugljenih hidrata
Obeliks - ministarstvo za razvoj kosarke sa dve leve ruke
Piro - ministarstvo za razvoj Surovog (ministarstvo seksipila)
Surovi - ministarstvo za przenice i fne
Gvozdenovic - ministarstvo iz keca u iks
Kajzen - ministarstvo za "biće"
Marijana P - ministarstvo sozercavanja arhaicnih izraza
Che Vu - ministarstvo vera i lakih droga
Sevast - ministarstvo za duple naloge i maline
Baracuda i Gamby - ministarstvo izazivanja epilepticnih napada
Crying Knife - ministarstvo za svaki slucaj
Potpredsednik Vlade :
- Reservoir dog (3)
Ministarstvo unutrašnjih poslova :
-Mali Prst (3) Zyclon (4)
Ministarstvo odbrane :
- Zyclon (2) mif(0) jurodivi(4) Dragišić (1)
Ministarstvo pravde :
- Iva98 (2) Gvozz (4) mif(1) s-mizla (1)
Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja :
- Rose W (3), obelix(2)
Ministarstvo za infrastrukturu :
- shiva (4)
Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu :
- Ljižanin(3)
Ministarstvo prosvete :
- kuvajlija(1) iskusni_interpretato(4) Jimmy Page (1)
Ministarstvo rada i socijalne politike :
- ababović (4) мат (3)
Ministarstvo vera :
- Talentovano glup(4) gvozden(1)
Ministarstvo nauke i tehnološkog razvoja :
- Barra (3) Sos (1)
Ministar bez portfelja :
- piro(4)
Predsednik skupstine :
- Barra (1) SEVAST (2)
lJubavnica svih ministara :
- Dunjica Slatkica(1) s-mizla(1) Margo(1) zvoncica(1) Fiona(1) Bachics(1)
Ministarstvo za odbegla lica :
- Ludi psihijatar (2)
Ministarstvo za saradnju sa onim svetom :
- Prvi srpski vampir (3)
Moj glas...
Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja :
- Rose W
kakva je to diskriminacija? postoje ljubavnice ministara! a gdje su kandidati za ljubavnike ministrica???
kao osobno zainteresirana uzdržavam se od prijedloga; da ne privatiziram položaj!
Pa, sanjalice, to moras sama da predlozis i nadjes.
Nece valjda sad muski ministri da vam traze ljubavnike
obi: updejtovao sam tabelu gore (ti ne bi nesto da budes u fotelji :)
pa ne mogu ja, ja bih bila pristrana, ne mogu drugim ministricama nametati svoj izbor, a i pomislilo bi se da predlažem funkciju "ljubavnik ministrice" zbog... ne znam čega; ja to samo radi ravnoteže i ravnopravnosti - šta ste vi pomislili?
pa, zato sluzi glasanje. a ministrice nece da se bune :)
Necete me posvadjati sa Ruzom (moja jedina Royal blue ljubav)!!! Nikada! Nikada! :)
samo direktor od firmII zna kurd šta meni treba;)) zanimljive ponude celt!
šalim se, igrajte se a ja ću kao da se mrštim :-)
Prvi izvestaj
Datum: petak 8.5. negde oko 3h
Uhodjena osoba: ministar spoljnih poslova (Che-Vu)
Razlog slavlja: Nepoznat
Procenat alkohola u krvi: preko 2 promila
http://img411.imageshack.us/img411/4637/jeremic2lq5us6.jpg
Che-Vu slavi dok narod gladuje
Naime, posto je juce zvanicno izabran za ministra spoljnih poslova Vukajlijine vlade, V.T., poznatiji kao Che-Vu, je dao sebi za pravo malo oduska u lokalnoj novozelanskoj kafani '9.juli' koju drzi bivsi ratni zarobljenik, prognan na Novi Zeland, Mica Fasista.
S obzirom na to da je gospodin Tomic poznat po korumpiranosti i jakim vezama sa podzemljem, te je bilo neminovno da ce on postati ministar, razlog za ovako veliko slavlje i dalje je nepoznat.
'Mozda je to samo paravan, da javnost pomisli da je srecan i iznenadjen izborom za ministra, a kao da vec svi nisu znali da ce biti on, pa zeli ljudima samo da zamaze oci!' kaze izvor blizak Cheu.
Razlog slavlja ce do daljnog ostati nepoznat, ukoliko se doticni ministar ne oglasi, a do tada mozemo samo da mu porucimo: BILO KOJI RAZLOG DA JE, ZAPAMTI - WELL BE WATCHING YOU!
vidis kako znam gde bi ti surovi. tamo gde je novac. ccccc.
sad cu da te uglavim negde ako hoces, sad imas dosta poznanika na visokim polozajima.
(ozbiljno, nadam se da se stvarno ne razgovara ovako u vladi)
novinarska uhoda!
ovo sto cujete, nije istina. ovo je bio humanitarni povod, gde je sav novac koji je dat na pice isao u humanitarne svrhe. pa dal mislite da bi nas voljeni ministar inostranih poslova pio sa podzemljem, da nije iskljucivo iz humanitarnih razloga.
Molim vas da mi ne skrnavite ugled izmisljanjem lazi. To su proverene informacije, jer ja pisem samo istinu, celu istinu i nista osim istine. Novinarska etika, jebiga.
A Vi, cenjeni ministre dijaspore, ako mogu primetiti jako vesto branite kolegu, a sasvim slucajno ste iz iste garde, spoljni poslovi i dijaspora, neraskidivo povezani. Posto ste tako hitro uskocili na njegovu stranu, meni ne preostaje nista drugo osim da vas stavim u isti kos sa Che-Vuom, predpostavljam da ste i vi bili u ekipi mutnijoj od Dunava da ga postavite na to mesto, jer ste izabrani pre njega, a upravo ste i sami priznali da ste bili na 'proslavi'. Mogu sa punim pravom i da vas pitam, odakle vam pare za kartu za Novi Zeland, ali nekom drugom prilikom, dovoljno ste se uvalili ovako.
Do sledeceg javljanja,
ZZ
V-tv
Na zahtev ministrice Ivane Sanjalice predlažem osnivanje vladine agencije za razmnožavanje galebova i njihov intenzivni trening radi stručnog usavršavanja na polju zadovoljavanja usamljenih državnih službenica.
Otvara se konkurs za galebove, a najbolji polaznik agencije biće imenovan za glavnog zadovoljivača ministrica u vladi Vukajlije.
Molim podršku celokupne javnosti oko ovog projekta jer ako se razvije veoma uspešno možemo slati galebove širom sveta da završavaju važne državne polove.
predlozi?
Целт, ако ја умем да читам овде су сви министри, а моје министарство је најбезначајније.
Jeste li me izglasali za ministra za ljudska i manjinska prava? Jeste, a? E dobro, ja (kao i obicno) podnosim ostavku i osnivam vladu u senci!
ne moze prste, izglasan si, i bices ministar, hteo to ti ili ne.
celt, mora da je baš dosadno tamo u Irsku a? Šalim se, javite mi ako i kad me izaberete za nešto, da idem da se napijem i zloupotrijebim službeni položaj.
@Mešja: Već si izabran za ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. :)
Ovim zvanicno osnivam vladu u senci!
Moj predlog ministara je sledeci:
Artemida - ministarstvo ugljenih hidrata
Obeliks - ministarstvo za razvoj kosarke sa dve leve ruke
Piro - ministarstvo za razvoj Surovog (ministarstvo seksipila)
Surovi - ministarstvo za przenice i fne
Gvozdenovic - ministarstvo iz keca u iks
Kajzen - ministarstvo za "biće"
Marijana P - ministarstvo sozercavanja arhaicnih izraza
Che Vu - ministarstvo vera i lakih droga
Sevast - ministarstvo za duple naloge i maline
Baracuda i Gamby - ministarstvo izazivanja epilepticnih napada
Crying Knife - ministarstvo za svaki slucaj