Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Tooo!!! Noćas idem u šumu da posečem nekoliko stabala, da se popišam u vodovod, i preorem njivu sa kroserom. Sad kad sam konačno ministar, mogu da puštim stomak. A ko mi je vozač?
Ministarstvo za rep i hip-hop - Brdja De Beli ( 1 )
hahahahahaa mesjo!
pravi ministar :)
Potpredsednik Vlade :
- Reservoir dog (3)
Ministarstvo unutrašnjih poslova :
-Mali Prst (3) Zyclon (4)
Ministarstvo odbrane :
- Zyclon (2) mif(0) jurodivi(4) Dragišić (1)
Ministarstvo pravde :
- Iva98 (2) Gvozz (4) mif(1) s-mizla (1)
Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja :
- Rose W (3), obelix(2)
Ministarstvo za infrastrukturu :
- shiva (4)
Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu :
- Ljižanin(3)
Ministarstvo prosvete :
- kuvajlija(1) iskusni_interpretato(4) Jimmy Page (1)
Ministarstvo rada i socijalne politike :
- ababović (4) мат (3)
Ministarstvo vera :
- Talentovano glup(4) gvozden(1)
Ministarstvo nauke i tehnološkog razvoja :
- Barra (3) Sos (1)
Ministar bez portfelja :
- piro(4)
Predsednik skupstine :
- Barra (1) SEVAST (2)
lJubavnica svih ministara :
- Dunjica Slatkica(1) s-mizla(1) Margo(1) zvoncica(1) Fiona(1) Bachics(1)
Ministarstvo za odbegla lica :
- Ludi psihijatar (2)
Ministarstvo za saradnju sa onim svetom :
- Prvi srpski vampir (3)
Ministarstvo za rep i hip-hop:
- Brdja De Beli (2)
Glasajte bre, gori smo od pravih politicara kad sastavljaju vladu
A koj je ministar za forumske delatnosti i aktivnosti?
Onaj ko najviše postuje (ko god to bio).
Овом приликом желим све да вас обавестим да су ваше Владе, Парламенти и Народне Скупштине РАСПУШТЕНИ.
Монархију сам прогласио ја - Јелена Тихи Убица Први, који од сада владам потпуно аутохтоно и апсолутистички, ви сте моји феудалци.
Ја ћу стално куповати скупоцен накит, колаче и шампањац из Италије и Француске, перје, лепезе и коцкати се, а то ћете плаћати управо ви - наравно са огромним порезима и годишњом таксом за издржавање краља.
Ако буде било притужби завршићете на гиљотини...
Можете да покушате да сазовете Велику Скупштину Сталежа, али и то је такође бесмислено!
А сада где су моји робови?....треба ми неко да ме понесе на место где цар иде пешке. :)
Ua, monarhija, poslaćemo Gvozdenovića u gvozdenom vozu i brdom zlata da ti napravi pičvajz u monarhiji !
Zone, nisi normalna :)))))))
vidim ja, cim smo se dokopali ministarkih pozicija, odmah krecu spletke, prozivanja, vlade u senci i zelja pojedinih stranaka da vrate monarhiju. Gori smo od onih sto se zaozbiljno igraju.
A gradjanska duznost? Glasanje? Ostala jos dosta mesta da se popune.
:DDD
Odgovorno tvrdim da je ovakvo nekulturno ponašanje opozicije i rojalista posledica nekulturnih težnji da se smeni naša legalno još ne u potpunosti formirana vlada.
Pitam ja vas. Zaštoooooooo, ste vi gospodo boli od nas, zašto bi vi bolje vladali, zašto?
Vi samo želite da pljačkate naš siromašni narod. Sram vas bilo.
tako je kolega.
to je cista provokacija. podrivanje jos ne formirane vlade.
ali, bez straha. ako se drzimo zajedno, preguracemo sva ova podrivanja demokratije.
Uuuu... ministarstvo sexy-pill-a...
Kul... uzeću gomilu kose od Surovog, pa ću da od njih pravim seksi pilule koje ću da prodajem da obnovim posrnulu ekonomiju mog novčanika. :)
Ministarstvo za jezične integracije i hrabre inovacije na polju lingvistike:
- Jovičić (1)
Ne bih da se namecem, ali biti ministar je kajnd of lepo. Dembelo. A mene ste izgubili u prevodu. Ipak, "neo" je poprilicno kratka rec, ali "Ministarstvo za telekomunikacije i informaticko drustvo" prosto upada u oci. :)
Sa zakašnjenjem ulazim u ovu kampanju i odgovorno tvrdim da ću sve preduzeti da gospodina kuvajliju prevedemo u naše redove-čuo sam iz pouzdanih izvora da trenutno radi kao honorarni savetnik kog Babokrkića i raspaljuje narodne kuhinje-ta iskustva bi nam bila od velike koristi kad štrajkovi prosvetara uzmu maha, a ja budem zauzet učestvovanjem na svetskim i belosvetskim susretima prosvetara i nekim prosvetarijadama.
Vlada u senci će ostati u senci jer oni su uglavnom hladovina tipovi i još uvek se ne može reći da dostižu kritičnu masu biračkog tela.
A predložio bih da kolega talentovani pruzme ministarstvo vera i nevera-kako bi ustvari trebalo da glasi pun naziv njegovog resora. Izvinjavam se-obaveze zovu-Roger.Over.
Ja sam Ministar Za Sve Ostalo Što Drugi Nisu Uspeli Da Ukradu...
ocete li bre vi da glasate, ili da naredjam ministre po sopstvenom nahodjenju :)
Ултиматум: или ћете да гласате, или ће Келт сам да састави владу по његовом нахођењу. Имате 72 сата. :)