Warcraft 3 DotA

1. Salim se,ali poenta je da je bitnije da nauce ono najosnovnije,a ne da li Axe-u da prave heart,blade mail ili nesto drugo,polovina njih.ako su pocetnici nece ni stici da skupe za vanguard i dagger,a kamoli za nesto vise. :)

Ovo je apsolutno tačno, mogu da zamislim koliko sve to deluje konfuzno početniku.

2. Odavno nisam igrao ali Legionnaire/Axe mi je bio gotivan herojčić. Mada u zadnje vreme sam igrao LoL više mada i to sam batalio. Nisam se upuštao previše u tematiku.

Inače znate da se pravi DoTa 2, nezavisna igra od warcraft?

3. Da, video sam neke najave, pretpostavljam da će mi trebati jači komp za to..

4. Inače znate da se pravi DoTa
    2, nezavisna igra od warcraft?

Чуо сам. О чему се ту опште ради? Хоће ли бити другачије или шта?

5. Pa biće identična DoTi samo u posebnom enginu i kao nezavisna igra. To je sve što sam iskopao.

6. Дота се отцепила као Косово!

7. Hahahahaha :D

E da vas pitam, znaci za pocetak treba da znam kakvog heroja ja imam i kakvog protivnik sto ide na mene, to u vecini slucajeva ne znam...
    Magije koristim sto vise samo ne znam kada da izaberem granicu a stalno gledam na manu i onda me cepne taman kad nemam mane da ga ja jebem.
    Inace desi se cudo da ubijem i ja jednog heroja ali nije mi jasno ja kad igram skor mi je obicno 0 i preko 2 ali zato najvise probijem u igri i najmanje unistim 1 toranj pre svih...
    Kasnije kad gledam statistiku nikad nisam poslednji a u igri mi govore da sam noob i da fidujem stalno, sto se nadam da posle ove teme necu raditi...

8. ЈБТЕ! СТРПЉИВ БУДИ! Та се игра месецима учи.
    Само кул. Кад ти кажу да си нубара, напиши им да ти га сишу.

9. Dugo sam igrao dotu i mrze me da pisem, ali cu ti ipak reci 2 stvari, na pocetku uzimaj int heroje kao sto su lion i lina sa kojima opet mozes da ubijas botove, a kada malo duze budes igrao verovatno cete smoriti takvi heroji pa ces igrati samo sa pudgom, miranom i ubedljivo najboljim herojem od svih nevermorom.

10. Moje iskustvo leži u suport 'eroj'ma. Ja sam gospodin Drvo. Sa Trent protektorom ne ubijem nikoga, njih 5 odjednom me ne ubije, kulu jednu ne unište, na kraju partije obično bude sa full xpom zbog moje regeneracije i milina. Support ftw.

11. Igrao sam sa pudgom i sjebano je, sa njim cu najverovatnije kasnije nauciti da igram.
    U sustini svi znaju koje su mu sposobnosti tako da ga se klanjaju...

12. Pudge beše abomination? Samo naučiš da ciljaš sa kukom.

13. Паџ је моја специјалност. :)) Убадам куке ко луд и штекам се по шуми. Само вребам. :Д Увек идем на мид и фино фармујем. Паџ је мама, нема бежања.

14. Та кука вата и на повратку ко у хону или само једносмерно? Нисам игро одавно. У хону је највећи љољ када избегнеш куку и вратиш се, па те отме и изеде једнако.

15. У доти вата само у одласку, у повратку прође кроз хероја.

16. Mogli bi mi neku partiju da opikamo, nije greda.

17. E da vas pitam, igrao sam sa nekim int. herojem ima dve glave jakiro mislim da se zove...
    Skor mi je bio 9 prema 5, pokidao sam ih. Jel to dobar heroj ? Tek sam sad svatio kako je dobro cepati i sto je cudo niko mi tad nije rekao da sam noob :D

18. Твин хед драгон. Добар је, али не волим да играм са њим. ;)

19. Pazi, svaki heroj može da bude dobar, ako ima dobar inventar, i ako radi ono za šta je namenjen. Moje mišljenje je da jakiro može da bude dobar supporter.
    Znači praviš mu u početku Mekansam i BoT. Mekansam jer ima aoe heal da možeš da hiluješ prijatelje i dodaje jakiru 5 armora, jer ovaj na početku ima 0 armor. Znači, mekansam ti je osnovni item za preživljavanje.
    BoT jer pomaže u farmanju, možeš da suportuješ, juriš i sl.

Posle toga gradiš Eul's. Dodaje mana regeneraciju i buff za intel, pa možeš da spamuješ magije. Takodje ima i ciklon je dobar za genkovanje.

p.s. Ovo je moje mišljenje, ali i ja igram dotu 6-7 meseci, tako da uzmi to u obzir, i sačekaj dotera ili još nekog da ti kaže svoje mišljenje.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.