- N
evo ja gledala ovu predstavnicu Srbije. Da ne gresim dusu lepo peva ali mi nesto ne deluje sa njom kako treba. Dino vec zivi u blamu posle onog katastrofanog fejs liftinga-gore od toga ne da bude.

Prvo, ne verujem da si ti otvorio ovu temu :)
Drugo:
Šta mislite o ovoj našoj i da li ste preslušali predstavnike ostalih zemalja?
Da li će se Dino Merlin izblamirati posle 20 i kusur godina svoje karijere?Naša je budiboksnama. Blam me i da je gledam, a kamoli slušam. Dino ima ok pesmu, mislim da se neće izblamirati.
- P
Dole nepotizam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://img137.imageshack.us/img137/9849/thumbnailphpfilekovache.jpg
Evo mog omaža pesmi, malo sam je preradio....kako vam se čini?

Samo nešto. Prvo, naša pesma i pojava je njesra, pesma je sladunjava i bezveze, daleeeeko od širokih evropskih nadmetanja. Drugo, mafija, muzička.
-E Kon, aj ti malo na Eurosong a ?
-Ae bate š'o da ne.-Brego, aj ti će pišeš sad malo, stavljamo tvoje tri pesme u ODABRANE, nismo nikoga ni pitali, ko ih jebe.
-E ae, meni odgovara.-E, Kovač, daj ove tvoje ćerkice malo da švrljaju neke partiture a?
-Nikakav problem, imamo deset obrada odma' !Ukapirali ste poentu. Posle Molitve propadosmo, nije nam uslišena ič.
- Š
Koliko mi je Merlin smešan kad peva na engleskom...:)
- Š
Meni je ova Dinova pesma nikakva,kapiram da je Eurosong festival lakih nota i da mi se zato ne sviđa,ali opet znala je da se potrefi poneka dobra pesma u ovih 8,9godina što gledam evroviziju...