Đinđić-Medijski prepumpana ličnost ili neko ko je mogao postaviti stvari na pravo mesto

  1. Dok ovi DOSmanlijski osvajači prave od Beograda selo, Palma je od sela napravio grad.

  2. Наравно, али далеко од тога да заслужује вишу функцију

  3. On jedino zaslužuje jednu leskovačku sa urnebesom, a mislim da ni on ne bi imao ništa protiv toga. :P

  4. Заслужује препарат за мршављење.

    Него, вратимо се на тему

  5. brate bojane ko da si član LDP-a..a da jesi...:)

    a ne treba da se ispita Čedina imovina?..ja ga se sećam još sa trulim starkama...kad se šetalo i ribe nosile bedž "Čedo oženi me"....ja sam nosio onaj drugi "idem peške, jebem bez greške"... imam i dalje buđave starke, a on iz džipa ne izbiva...

    Ja sam za to da mu se ispita i poreklo imovine i odakle mu džip i odakle mu lova i dal je narkoman i dal je peder,sve nek se ispita brate Javio.
    Al' mojne kao što je bilo,stave mu bombu pod džip i niko ne pita ko je postavio bombu,to nije važno,bitno je odakle Čedi džip ,to je najbitnije.

  6. bitno je odakle Čedi džip ,to je najbitnije.

    realno jeste... što meni ispod krša niko ne ostavi bombu?

  7. To je tačno. Čim su mu postavili bombu, znači da nije bio dobar. Eto, meni na primer na auto kače jedino poruke tipa: "Ako želite da prodate vaš auto, javite se na 064/xxx, ČEDA".

  8. а ко му је поставио бомбу брате Бојане?..и што мени нико није поставио бомбу?..немам џип, имам буђаве старке...а не иде бомба под буђаве старке...:)
    а некако то иде заједно са џипом, бомба, а?

    зајебавам се, далеко од тога да желим било чију смрт, али брате Бојане претерало се...не би смео иоле нормалан политичар у земљи где има милион гладних да вози џип у вредности 3 стана...

  9. Добро, Чеда не зна шта ће са парама.

  10. Eto, bar može da se drogira do mile volje, a da pritom ne završi kao klošar.

  11. овде се само Џанки држи теме...сви скрећу, Чеда, Јагодина Палма,..ало људи држите се теме...

  12. Brate, ako se Čedoje roka, ja nemam ništa protiv toga! Bolje da se roka i u venu, nego da laže narod. A on oba!

  13. A tema je da li je nalagodavac Đinobilijevog ubistva društveni parazit ili samo stereotip.

  14. Kol'ko me to parazit/stereotip nervira... haha

  15. Могуће је да је Чеда покрао паре са овом Миром Марковић и њеним синчићем пајдосом

  16. Predlažem moderatorima da najopuštenije zaključaju ovu temu. Uspeli smo do sada da otkrijemo da je Čeda društveni parazit, narkoman sa miniranim džipom samo stereotip i da je prošao 12. mart, tako da do 12.3.2012. godine nema potrebe pričati o tome da li bismo bolje živeli da je Đinđoli živ i ko je naručio njegovo ubistvo.

  17. Bio je reformator,mnogi ga nisu voleli i ne vole ga,jer ne možeš u isto vreme biti reformator i biti voljen od strane države i naroda koji si pokušao da reformišeš.Kakav god da je,bolji je od svih premijera i predsednika posle njega za klasu,bar je ulivao optimizam ljudima.Ja ga cenim i poštujem zato što je govorio ljudima ono što moraju da čuju i menjaju u svom mentalitetu,a ne ono što narod želi da čuje.Priče o Đinđiću mafijašu smatram smešnim,najbliži njemu jeste Čeda,ali eto i njega pljuju da je narkoman i da vozi skup džip(koji mu je inače Beba Popović dao na korišćenje).

  18. Priče o Đinđiću mafijašu smatram smešnim,najbliži njemu jeste Čeda,ali eto i njega pljuju da je narkoman i da vozi skup džip(koji mu je inače Beba Popović dao na korišćenje).

    Moj covek,bravo majstore!

  19. Хаха, наишао сам на два (благо речено) легендарна коментара:

    У Ђинђићевом убиству је учестовало 90% власти...

    Коштуница
    Николић
    Тадић

    војска...

    Прво од тога треба кренути па онда истражити Чедину имовину, и ућуткати мишљенике ''Чеда амерички шпијун''.

    ја бих додао и Парошки, Ристичевић, Славко Будихна, Дејан Цукић, вероватно остаци "Црне Руке" са Аписом на челу, онда Абориџинска емиграција мачванског округа, руководство Савеза Јоги Летача Србије, оснивачи Топ Листе Надреалиста (они су ми увек били сумњиви), ванземаљски лоби у Србији, Бранка Соврлић, управа Архитектонског Факултета, Неда Украден са Видивитом Миланом.... сви они су убили Зорана. Пу! И сад имају стида да питају за порекло Чедине имовине!

    Кажеш ућуткати мишљенике "Чеда амерички шпијун"? Како то да се присталица демократије залаже за "ућуткивање"?
    И ја сад питам глупости - к'о да не знам како лдп поима демократију.

    и други, да га не запоставим:
    ...

    narkoman i da vozi skup džip(koji mu je inače Beba Popović dao na korišćenje).

    Хахахахахаххах.
    Одакле Беби Поповићу?
    Мене п е р ф е к т н о заболе курац да ли је или није Чедомир Јовановић наркоман, мене интересује да се прво он а онда и његове острашћене присталице ИЗЈАСНЕ КОЈОМ ПОШТЕНОМ РАБОТОМ СЕ ПОМЕНУТИ ОБОГАТИО??????????

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.