Kako izgleda u realnosti (slika)

1. na cije? GM ako meni pricas ovo stvarno nisam ukapirala;)

2. Kuku, crni Wicked, pa ti još i radiš sutra :)))). Vala baš si laf!

3. euglena je nesto napisala u vezi ociju, al ne znam dal je mislila na ono sto sam ja napisao.

4. Nisam ja laf koliki sam bio. Euglenice, mene je ustvari u skorije vreme najviše oduševila jedna riba koja je ostala sa nama u petak uveče do pola 5 u gradu iako radi subotu od 7 u jednom selu pored grada. Kad sam video da riba ima muda za to, onda sam joj otvoreno priznao da je kralj.

5. e sad sam razumela. Hvala, GM, na objasnjenju. Krenula sam da spavam pa me Wicked zadrzao svojim striptizom;))

6. GM, nisam, to sam napisala kao propratno objašnjenje što sam stavila sliku sa cvidžama :)

7. @euglena
    A sad je na profilu i ova bez cvidža? Baš mi se svidža :)))

8. OK, zajebah se. Spava mi se, i kucam na sto strana...

9. Hvala, Predražinjo :), al' ima da je maknem uskoro :). Ljuti se Mr.Moon kad promenim zelenu devojku :)

10. nemoj da je menjaš života ti, ja pre nego da zaspim ostavim uključen monitor i gledam u tvoj avatar, i tako se najlepše uspavam, ko da si pored mene :-)

11. Mislim da je već vreme.

12. Ahahahaha, Lijo, legendo!

EDIT: I ja mislim, Thunder :)

13. Divno! Znači dogovoreno onda?

14. Eeej, pa kako sad Zelena?

15. http://api.ning.com/files/R809LUD4ZHQuyA0qMDmqyRAF9F0FNRSSgR2xArKWJ7885NnWKV7-jOCQw6Fo4z50-W0mlGjY0JugNX3efB5m78LYF5Sns6/101_0235.jpg
    Celt, kristina i ja

16. Ipak je vreme da se organizuje takmičenje za miss sajta. :D Zato, Zelena, vrći sliku!

17. ja mislim da lelina slika definitivno nema konkurenciju prilikom izbora za mis

18. A, ne, Thunder :). Ja ovde živim od svog "umnog" rada :)))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.