Crvena Zvezda vs Partizan

1. Hoće, nego buksno, počinjemo u utorak da se malo prozivamo na ovoj temi, čisto da zakuvamo, da znaš, al' ništa do utorka, zato štedi municiju.

2. Ма нећу ни да долазим овде у уторак. :)

3. Ja ću da svratim. Da malo zakuvamo :D
    Odoh do prve BK malo da procunjam. Vidimo se posle.

4. Ма ја ћу да попијем банану, има да се залетим. :)

Ајде тебра, поздрав!

5. 90% sa ove teme ima da popiju ban izmedju utorka i srede. To tvrdim. :)

6. http://www.youtube.com/watch?v=dIw0zQxQD4s Marko Pantelić je mama,bar što se tiče majmunisanja i podjebavanja :)

7. Da ne dužim, MI smo bolji.

8. А ко је то МИ Шалабајзеру?

9. Садашњи или будући? :Д

10. tema je kao nagazna mina,samo chekam da pukneee!!!!!! =]

11. tema je kao nagazna mina,samo chekam da pukneee!!!!!! =]

hehehehe.....ima potencijala ali u izdržite do utorka u 22:00 i onda je otvorena zona prvo prozivanja do polaska na tekmu i zajebavanja do četvrtka u 22:00. Može?

12. Al ću u utorak posle 22:00 da zašarenim klipovima, slikama i pesmama ovu temu ju ju ju ju ju

13. Садашњи или будући? :Д

Bivši, budući, evropski, svjetski... ;)

14. Ja bih pre da se u sredu uveče malo kačimo ovde. Ne sumnjam u našu pobedu!:-)
    Komšo, ti održavaj ovde red, a ako neko pretera , znam neke modove da ti preporučim!:-)

A sad da čekamo sredu...

15. Ma nema potrebe za održavanjem reda Komšo, svi su maksimalno korektni, što opet i nije iznenađenje za mene. To se i očekivalo.

16. Ovo nije prozivanje nego izjava Bjekovića koji je primetio nešto prilično dobro, barem mi tako deluje:
    "Bjeković smatra da je problem crveno - belih to što je trener tog kluba ujedno i najveća zvezda, ali nema trenerskog iskustva.".....

17. Jeste, ali opet nije bio prvi trener a digli su ga kao najveću zvezdu tima, mada i mi smo u zadnje vreme stavljali trenere koji nisu bili iskusni, mada kakvi su ovi naši srpski iskusni (Đorić, Karasi, Bekvalac itd) bolje je i tetkicu staviti za prvog trenera od njih.

18. Па добро, јбг. Биће бољи од Кристића и Достанића то је сигурно. И кафе куварица Звездина би била бољи тренер од ове двојице, реално.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.