Crvena Zvezda vs Partizan

1. Hoće, nego buksno, počinjemo u utorak da se malo prozivamo na ovoj temi, čisto da zakuvamo, da znaš, al' ništa do utorka, zato štedi municiju.

2. Ма нећу ни да долазим овде у уторак. :)

3. Ja ću da svratim. Da malo zakuvamo :D
    Odoh do prve BK malo da procunjam. Vidimo se posle.

4. Ма ја ћу да попијем банану, има да се залетим. :)

Ајде тебра, поздрав!

5. 90% sa ove teme ima da popiju ban izmedju utorka i srede. To tvrdim. :)

6. http://www.youtube.com/watch?v=dIw0zQxQD4s Marko Pantelić je mama,bar što se tiče majmunisanja i podjebavanja :)

7. Da ne dužim, MI smo bolji.

8. А ко је то МИ Шалабајзеру?

9. Садашњи или будући? :Д

10. tema je kao nagazna mina,samo chekam da pukneee!!!!!! =]

11. tema je kao nagazna mina,samo chekam da pukneee!!!!!! =]

hehehehe.....ima potencijala ali u izdržite do utorka u 22:00 i onda je otvorena zona prvo prozivanja do polaska na tekmu i zajebavanja do četvrtka u 22:00. Može?

12. Al ću u utorak posle 22:00 da zašarenim klipovima, slikama i pesmama ovu temu ju ju ju ju ju

13. Садашњи или будући? :Д

Bivši, budući, evropski, svjetski... ;)

14. Ja bih pre da se u sredu uveče malo kačimo ovde. Ne sumnjam u našu pobedu!:-)
    Komšo, ti održavaj ovde red, a ako neko pretera , znam neke modove da ti preporučim!:-)

A sad da čekamo sredu...

15. Ma nema potrebe za održavanjem reda Komšo, svi su maksimalno korektni, što opet i nije iznenađenje za mene. To se i očekivalo.

16. Ovo nije prozivanje nego izjava Bjekovića koji je primetio nešto prilično dobro, barem mi tako deluje:
    "Bjeković smatra da je problem crveno - belih to što je trener tog kluba ujedno i najveća zvezda, ali nema trenerskog iskustva.".....

17. Jeste, ali opet nije bio prvi trener a digli su ga kao najveću zvezdu tima, mada i mi smo u zadnje vreme stavljali trenere koji nisu bili iskusni, mada kakvi su ovi naši srpski iskusni (Đorić, Karasi, Bekvalac itd) bolje je i tetkicu staviti za prvog trenera od njih.

18. Па добро, јбг. Биће бољи од Кристића и Достанића то је сигурно. И кафе куварица Звездина би била бољи тренер од ове двојице, реално.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.