Де се смирите, ја сам само питала где је улица јербо морам да идем нешто да видим. :п
Ело, он је твооооој и ту престаје сва наша прииича! ЈАО, ПА ТО ТИ ПЕВАААШ! ХАХАХ, сад ћу да нађем ту песму!
Da, ali kad sam iza leđa mogu da vidim najbitniji detalj ženskog tela a ako sam blizu bradavice mogu da štipnem :)
HAHAHAHHAHA ludačo jedna! :)
http://www.youtube.com/watch?v=UyW_TQFOLmc&feature=related
HAHAHAHAHAAHAHHA KOJI HIT AAAAAAAAAAA
Znači samo tu ideš pravo i onda prvu levo.
Alo, sex manijaci, smirite se.... napaliću se :)))))
Potpisujem
Hahahaha stani u red :PPP
Samo nemoj jako, života ti :DDD
Ella, ovu pesmu obavezno da poslušaš! RIPIT! :)))
Čujte, sam suviše mlada za ovakve teme. Stojim u redu. :p
Uspeli smo Ela, navukli smo je na trojku.......
Pa malo jako, ne puno, ali mora malo da boli :)
Plašim se da bi ti ostao nezaposlen u tom slučaju lolololloo
Dobro hajd', ali ako vrisnem koji put, ne zameri :D
OLOLOLOLOLOLOLO
Ne brini, umem ja da se nametnem, a posle mogu malo i da gledam, neb' se bunio
Ništa ne brini, dozirano sam grub. Našao sam frekvenciju za to, a ako vrisneš, tim bolje....
Е, пошто сам љубоморна на вашу предигру, сад ћу да вас сморим.
Елем, јутрос пролазим Савском улицом и нека рупетина на сред пута. И застој, сви издркани, стоје и свирају. Кад оно, нека жена, на челу колоне, не сме да пређе колима преко рупе и излети лик из кола, иза ње, ускочи у њена, претера и ето. :)))
ЖЕНЕ, ЈБТ! Ахахахах, као на оним клиповима на тјубу. :)
Sve je stvar samopouzdanja. Da je skupila herc i prešla, pa sutra još jednom, prekosutra bi prepišala tu rupu
Ubacismo te mi međ' nas još na prošloj strani lololo
Drage patke,
Samo da vas pozdravim i da se pozdravim. Ne bih da kvarim zabavu, vidim da ste u elementu, ali prestajem da kvakćem u jezercetu.
Ponekad ću se oglasiti javno puštenim somićem i to je to.
Kvak!
Давно смо ми, бар ја, престала да будем патка. Овде трачам са пар људи и то је то. Што бежите свииии?
Ali mi onda ne vidiš one bradavice :DDDD
EDITA: Msm one sa avatara, ne moje... Sa avatara, ne moje. Sa avataraaaa, ne moje lololololollo