OK, moraćemo onda da menjamo koncept malo....
Pričala sam juče sa Buksnicom. Nikada nisam bila ovde zbog "lajkovanja", retko kad i pišem, a i iskreno, retko kome sam i ocenjivala defke tek tako. Jbg. Očigledno je većina ovde bila zbog rokanja jebenih pluseva. Nem' pojma, osećam se pomalo gej.
Recimo da promenimo u "Bleja na ćošku" i nastavimo da blejimo a ne kao društvo za bezrezervno čitanje definicija (ima ovaj sistem praćenja, tako da je to kul) i tako to, nego kao društvo za zaštitu čistog blejanja na vukajliji.....šta mislite o tome?
Brate, ja sam sve vreme u zabludi.
pričao sam i ja....i ja sam zato za promenu koncepta
U kakvoj zabludi?
+1
Nisam znala da je ovo tema samo za čitanje definicija. Mislim, kapirala sam da svako 'oće da mu se pročitaju def. i to, ali nisam znala da je poenta "lajkovanje" ili šta već. A lepo je onaj ludi Cara rekao šta su mu pričale pojedine "patke".
Plus dva
Pa ni meni to nije poenta, to smo ubacili samo kao da ima i neku poentu a ustvari meni je bleja sa vama bila imperativ. Zbog toga mi je zanimljivija bila Vukajlija. Nisam samo komentarisao i pisao definicije, nego smo blejali ovde.
Da, da, jasno je bre.
A iskreno, ocenila sam možda Ellu, Mariju, brusa, možda još nekog i to par def. A Buks i Džonija još pre kvaksona.
OK, onda ću videti sa Buksnom da menjamo koncept i da se on Agi i Bruce vrate ovde. Nešto drugačije...to jest čista bleja i tako će se i zvati....čista bleja......
Patke prestaju da postoje...
Nešto kao "Virtuelna Bleja na virtuelnom ćošku"
Tako što, može. :)
Nešto kao seks bleja na ćošku :D
Jeste. Nisu zbog nikoga od nas, to ne brini....dopisivao sam se sa Buxnom. To je jedini razlog. Agi mi ne reče, ali verujem da je to.
Alo, bre, nemoj mene da isključuješ! Ja sam ovde redovan, a defke čitam realno - pičim i minus ako ne valja!
Jebe me situacija - na poslu imam net tek svaki drugi dan, a kući posla i obaveza milion, ovo mi je jedini ventil za zajebanciju. Ako se plaše lajkovanja i banovanja zbog lajkovanja onda neka izbrišu praćenje autora...
PPfttttt, smorili me za sekund.
Vidim da si tu, pa čekam da se uključiš. Ti si kao i mi od početka ovde. Tvoje mišljenje se svakako računa.....zato i čekam da uletiš sa nekom idejom
Samo da vas pozdravim i da se pozdravim. Ne bih da kvarim zabavu, vidim da ste u elementu, ali prestajem da kvakćem u jezercetu.
Ponekad ću se oglasiti javno puštenim somićem i to je to.
Kvak!
Ej, šta je Agi?
Što?