caro-cuco,vapim,ali se stidim,ne mogu još to ni sebi da priznam!
krivo ćoše!
Ja sam fina, i čuvam se za onog pravog...
ja moram da se zanimam dok mi čovek ne dojde! XD
Зезате ме да јопет сексанишете овуда? :)
Patkasti je šmekerica, tako da mu je oprošteno. :)
Ja se čuvam za mog Džaftu! ♥ :))
E, jeste li gledali ovaj film možda? Soundtrack je u pitanju na klipu.
http://www.youtube.com/watch?v=0dPS-EHl-FE
nešto nije u redu danas i oviju dana,od kada sevuše bataci,sve otišlo u ćoše.patke su bile finije:)
A tebi kao loše.....nisi mi se nešto žalila na to ranije :)))))))
Džaf ti kada god baneš mi ili se svađamo svi ili seksomanišemo :)))))
Несум гледала али можемо заједно хихих :)
Ма, какви батаци, лепо сам се ја разоткрила. Више тију мука немам.
Nisam gledao film. I meni deluje kao moj tip filma. Inače odgledao sam onaj "Kraljev Govor". Meni je vrh. Zasluženi oskar za najbolji film.
Па да, Џони. Придружила бих се но сам у минус фази. Смишљам шта ћу даље да студирам. И стога ми се не секса, не свађа па се повучем. :)
nisam ni ja gledala film.
Šta ću kad volim da ćapam a ti lepa i zgodna pa ne može se izdržati da se ne ćapa :)))
Ej Džaf, faze banu pa prođu. Ponekad je minus, ponekad je plus. Bitno je da si ti živa i zdrava a faze će se uvek menjati.
Eto kako sam ovo lepo izfilozofir'o.
Јеси, валај. Ма, све Џафта зна, само чекам да проџе доџе. :)
jao,ljudi,izašla bih van malo da šetnem,ali ubiše me ovi sapuni u prevozu i sve,a ne sedi mi se ni doma,pffffff.
Bejbe ti znaš da sam ja prvo zavoleo tvoj mozak a samo je plus to što je taj mozak u lepoj glavi, a ta glava je na lepom telu.....
Несум гледала али можемо заједно хихих :)
Ćeš i ploče da slušamo posle? :migmig:
Film se zove The Piano, iz 1993. godine. Slučajno sam naletela na tu melodiju na jutjubu i zaljubila se načisto, i ispostavi se da je ta melodija glavni motiv muzike u filmu, tako da sam oduševljena. Mislim da je dobio Oskara za najbolju muziku te godine. A i film je onako...potresno dobar. Bar se meni svideo. :)
aaa,klavir,holi hanter?ni ne vido' klip,sva sam sluđena,gledala u delovima još kao mala,vredi,da.
ne znam,ali veselo je!the more the merrier!