Sinak, jesi li se malo uozbiljio, nema više lajkovanja?
A bruce, mi smo beše generacija...
Pa dolazi nekad u NS, inače ga ne bih upoznao, moguće da kad se vrne da navrne i u BG, a videh ovo za Adu, možda izmolim od keve da me pusti...
39 godina je za muškarca kraj zajebancije i početak kraja, za ženu je to početak zajebancije :)))
vi tek postanete pravi likovi za zabavu kad prestanete da brinete za stvari o kojima muškarci tek onda počinju da brinu...
To sam radio kad sam imao neki trip da je i ovo igrica poput traviana i tih gluposti jer sam to igrao kao lud, posle mi bi žao i samo sam čekao kad će da skinu, drago mi je što jesu.
Nisi ni svestan koliko si u pravu, uvek za zajebaciju, ali nikad kao sad :)))
Opet se osećam hibridno, već moram da krenem sa redovnim brijanjem a ja jednostavno nemam vremena... I još ko zna koliko stvari moram sam da uradim...
pa realno je :)))
Pa čekaj, bruce, sa kime ćemo mi da se zajebavamo ako vi padnete u bedak?
matrikse, ja sam sa 16 realno imao 35, sa 30 sam realno imao 26, sad sa 39 se osećam kao da imam 21 - evo, npr. tek sad završavam fakultet - imam seminarski za sredu da napišem i da spremim ispit, a ja blejim ovde :)
Pa čekaj, bruce, sa kime ćemo mi da se zajebavamo ako vi padnete u bedak?
Pa sa mladom piletinom, pobogu Nato. :)
ne mogu ja da padnem u bedak - za koji dan mi stiže beba, ćera ima tek 5 godinica, a veliki sam boem u duši... meni je čaša uvek prepuna, čak i kad nema ništa u njoj :)
Ovde je slučaj, 15 a osećanje tela sa sve krivom kičmom 45.
jeeeej, stigla staklena :)
sa piletinom, naravno, i žene mogu biti pilićari
(matrikse, sad si ugasio :)))
Des Matrikse, nikako da te pozdravim. :)
Šta znači kriva kičma? Pubertetski kriva, ili nešto ozbiljno?
Ćao staklena. Brus uopšteno kriva kičma, nije sad nešto baš baš ozbiljno ali opet se i sa tim osećam jako matoro, pogotovo što i razmišljam kao jedan matorac.
Okej, piletina znači. Reći ću mužu, mislim da će me razumeti :)
Slušaj starijeg, ali ne idi za njim jer puno sere pa može da te uprska :)
Meni je kičma bila kriva u prvom srednje jer sam naglo izrastao, a ostao na istoj težini... Idi u teretanu (neku ozbiljnu), nemoj da te bude blam, pitaj trenera da ti napravi program za ojačanje leđnih i vratnih mišića i ramena - ja sam kičmu ispravio za godinu dana čim je imalo šta da je drži. Da ti ne pričam i o ojačanju duhovne kičme - porasla mi jaja duplo zajedno sa mišićima (žene izvin`te na upotrebi latinskog :)
Ja nisam naglo izrastao, već sam kako su godine išle ja sve brže rastao, kao topola kad raste ako me razumeš, izeš teretanu kad sve te mogu kod kuće da radim, a i treninzi imaju gomilu vežbu koje su korisnije od sprava u teretani. Toliko vežbi znam, a neke sam i sam smislio.
Nije bitno matrikse, nema vajde od opisa ja sam ionako mator čovek koji mnogo ne putuje i retko se druži sa rajom sa strane (jbg, posao, žena, deca, škola...). Mogu da pretpostavim po defkama da je kul lik i to mi je dosta :)
natnat, moram da se nasmejem kad je ovo najbolja fora koju sam čuo danas :))))