bleji se,lepo,lepo.
kaj da rečem za pvt,informacije za zanimljivosti,da se ne spemuju defke selidba,zajebancija i naravno uvod u upoznavanje ljudi koje bi voleli da sretnete uživo,a pre nekog većeg okupljanja,kad već pričate ovde besomučno,lepo i da se kafa popije.
ma to, po neki pvt sa ljudima sa kojima sam dobar, sa nekim kojima sam provalio dupli ili taj dogovor za cugu... eto... nego maryo mojne da se valjaš po ladnoj zemlji pa se pre'lađivati...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
očigledno :) a možda bi treb'o...
holaaa bleja.
E sad, zavisi šta želiš time da postigneš. :)
Des Mardž!
zdraus maryo...
jebi ga jedino što sam želio jeste da budem PRAVI, al' paprika
šta se radi ovden?
ja kašljucam i pokušavam da se zakrpim,čitam defke,šaljem neke mejlove.
Jebiga Buri, zakasnio si nekih godinu dana. :)
Evo ništa Mardž, bleja..pridruži nam se. :)
jebi ga... kad sam visio na četu ispočetka, nisam odma' otkrio čari foruma...
ništa maryo, evo blejimo, pričamo o navalentnim pvt-ovima... i tako, ako imaš šta na temu...
bleji se,lepo,lepo.
kaj da rečem za pvt,informacije za zanimljivosti,da se ne spemuju defke selidba,zajebancija i naravno uvod u upoznavanje ljudi koje bi voleli da sretnete uživo,a pre nekog većeg okupljanja,kad već pričate ovde besomučno,lepo i da se kafa popije.
ma to, po neki pvt sa ljudima sa kojima sam dobar, sa nekim kojima sam provalio dupli ili taj dogovor za cugu... eto... nego maryo mojne da se valjaš po ladnoj zemlji pa se pre'lađivati...
Ili neobavezno ćaskanje sa nekim ljudima.. Imam ih par, to mi je zanimljivo.
kamo sreće da je bio neki kuršlus rakijanja,pa da znam od čega je.ovako samo temperatura i kašalj-tup.a,čuvala se,jeba ga.
e jebi ga, oće to...
Imate li deja vu osećaj ponekad? I koliko često? Meni se nekad to toliko često dešava da pomislim da ću dumrem uskoro. O_o
'oće,kaj da se radi,kljukenzi čajevi i ostalo.
deža vu,redovno.
De ste ćoškare
Sada prolaziš kroz isto kao i ja prošle nedelje...samo lgano proleteće to..
jao,svi pobolesmo đoni,evo,bila do prodavaone i umesdto da kupim vops,ja kup'la limun.možda bi limun-votka pomogla,imam od vikenda još,hahahahh
Ahahahaha, iskusno, nema šta. :) Votka, jašta, ako je dovoljno jaka, čisti sinuse!
sad ću da ušmrkam malo votke,pa ako to ne pomogne,ništa neće!
Inhaliraj se!
ej blejači!