Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Olla blejaci...
holala!
Pa gde ste breee? :)
eve nas sejo,eve,ja se nalivam,sad ću da pakiram neke stvari i tako.ti?ljubi seja!
Ja sejo ovde na Vuki, na standardnom mestu iza....ako nisam tu, onda sam non-stop na telefonu (a tacno sam znala da ce biti tako, lepo sam ti rekla) :)
Sejoooo, pakujes se...znas kako si me skenjala :(
hahahh,pa znala i ja da će tako da ti bude sejo:)
pakujem se da odem na par dana,a za selidbu će tek da bude kaos.ne pitaj koliko sam se ja skenjala tek...
Kako možete da non stop budete na telefonu
Ja ne volim da pričam telefonom ;)
Moji razgovori traju minut, dva plafon :))))))
Ej moje dame šta je bilo? Što ste se skenjale?
hahahhahahahaahhaha,đoni,hahhahahahahahahahaha!
mustro!
selim se đoni.
telefonu
Ja ne volim da pričam telefonom ;)
Moji razgovori traju minut, dva
plafon :)) )) ))
Da, da...i moji isto, izmedju 2 minuta i 5 i po sati :)
Ala se ovde bleji, lepo.
:)
Ja to ne bih mogao nikako...5 i po sati...mislim da bi mi uvo bilo ovoliko
:širi ruke da pokaže uvo od pola metra:
Gde se seliš Maro?
mustro!
Žbun :)
selim se za sd verovatno opet,tetka prodala stan.
sati ... mislim da bi mi uvo bilo ovoliko
:širi ruke da pokaže uvo od pola
metra:
Ma bice uho ok, samo da naucis da prebacujes telefon sa jednog uha na drugi ;))))
Hehe bejb, a bas si zavoleo taj moj izraz, aN? ;)
Des Matriks :)
Maro, đe? Tuj sam Ella, imam još 5 minuta fore.
e,matriks,pa za sd.za mesec dana teško da mogu da iskopam i odgovarajući posao i sve...došlo na prepad.