Au, što sam sad prso, ne mogu u kući da nađem rad a izgleda da mi je obrisan na kompu čak i u resajkl binu, sad ću morati da se drkam sa kojekakvim programima za povratak te slike, bem ti život...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
jutro čoveci...
Nije bitno kada legnem, ja u 8 sati više ne mogu da spavam, sinoć sam u 3 zaspao i evo jopet u 8 sam ustao...
'Jutro buri, Džoni aj reci Elli da svrati na temu, non-stop je vidim da nešto komentariše a ovde se ne javlja...
Evo me Matrikse :)
Jutro buri čovek :)
e moram na pranje posudića pa se vrnem kasnije
Otišao mi Đoni na sastanak sa direktorom, pa sad imam lufta da se švrćkam po sajtu dok se ne vrati ;)))
Samo ne preteruj sa deterdžentom, hoće tanjir da isklizne iz ruku :)))
Pih, nikako da nađem najbolji rad iz likovnog koji sam ikad uradio, sad ću ja da prevrnem kuću...
eto završio sam.... trudio sam se ella...
A ja sad pričam telefonom...Đoni pobegao ispred firme da zdimi jednu, a ja mu pravim društvo ;)
hahahhahaha jebote pa vas dvoje vazda na telefonu... kakava je to firma kad ne smiješ zapaliti unutra...
Državna buri.
Jbt uho mi utrnulo :)))
jebem ti onda takvu državu... propali su ko truli zapad lololol
Da, državna buri...sme se kod mene zapaliti i unutra...ali mi više prija da izađem ispred pored jezera...
kod vas smije zato što je lako ugasiti, samo je baciš tamo gdje se voda filtrira i bog te veselio... :)
Hahahhahaha kako volim da čujem ovo :)
Nije još, evo sa' će
Nemo' da te đavo lizne da se mi se previše švrćkaš :)))
Au, što sam sad prso, ne mogu u kući da nađem rad a izgleda da mi je obrisan na kompu čak i u resajkl binu, sad ću morati da se drkam sa kojekakvim programima za povratak te slike, bem ti život...
A zato mene bole bubrezi....ne, nije od toga....
Des Buri...