Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Nije bitno kada legnem, ja u 8 sati više ne mogu da spavam, sinoć sam u 3 zaspao i evo jopet u 8 sam ustao...

2. 'Jutro buri, Džoni aj reci Elli da svrati na temu, non-stop je vidim da nešto komentariše a ovde se ne javlja...

3. Evo me Matrikse :)
    Jutro buri čovek :)

4. e moram na pranje posudića pa se vrnem kasnije

5. Otišao mi Đoni na sastanak sa direktorom, pa sad imam lufta da se švrćkam po sajtu dok se ne vrati ;)))

6. e moram na pranje posudića pa se vrnem kasnije

Samo ne preteruj sa deterdžentom, hoće tanjir da isklizne iz ruku :)))

7. Pih, nikako da nađem najbolji rad iz likovnog koji sam ikad uradio, sad ću ja da prevrnem kuću...

8. eto završio sam.... trudio sam se ella...

9. A ja sad pričam telefonom...Đoni pobegao ispred firme da zdimi jednu, a ja mu pravim društvo ;)

10. hahahhahaha jebote pa vas dvoje vazda na telefonu... kakava je to firma kad ne smiješ zapaliti unutra...

11. Jbt uho mi utrnulo :)))

12. jebem ti onda takvu državu... propali su ko truli zapad lololol

13. Da, državna buri...sme se kod mene zapaliti i unutra...ali mi više prija da izađem ispred pored jezera...

14. kod vas smije zato što je lako ugasiti, samo je baciš tamo gdje se voda filtrira i bog te veselio... :)

15. bog te veselio... :)

Hahahhahaha kako volim da čujem ovo :)

16. Otišao mi Đoni na sastanak sa direktorom, pa sad imam lufta da se švrćkam po sajtu dok se ne vrati ;)))

Nije još, evo sa' će
    Nemo' da te đavo lizne da se mi se previše švrćkaš :)))

17. Au, što sam sad prso, ne mogu u kući da nađem rad a izgleda da mi je obrisan na kompu čak i u resajkl binu, sad ću morati da se drkam sa kojekakvim programima za povratak te slike, bem ti život...

18. kod vas smije zato što je lako ugasiti, samo je baciš tamo gdje se voda filtrira i bog te veselio... :)

A zato mene bole bubrezi....ne, nije od toga....
    Des Buri...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.