Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Au, što sam sad prso, ne mogu u kući da nađem rad a izgleda da mi je obrisan na kompu čak i u resajkl binu, sad ću morati da se drkam sa kojekakvim programima za povratak te slike, bem ti život...

Pu majku mu....baci search pa ako nema onda nema i onda recovery jbg...valjda će ti upaliti

2. Nije još, evo sa' će
    Nemo' da te đavo lizne da se mi se previše švrćkaš :)))

Ti znaš bejb da sam ja mirna kao bubica dok ti nisi tu buaxaxaxaxa
    To i drugi mogu da ti potvrde ;))))

3. Au, što sam sad prso, ne mogu u kući da nađem rad a izgleda da mi je obrisan na kompu čak i u resajkl binu, sad ću morati da se drkam sa kojekakvim programima za povratak te slike, bem ti život...

Auuu što je to zajebano....a budi siguran da ćeš pronaći, ali kada ti ne bude trebalo ili kada se najmanje budeš nadao...

4. Pu majku mu....baci search pa ako nema onda nema i onda recovery jbg...valjda će ti upaliti

Pokušao, nema, skinuću neki program koji oporavlja određene foldere, lakše je tako, tu sam za par minuta...

5. A ima ih po netu ali nisam to radio pa ne znam koji da ti preporučim

6. Ti znaš bejb da sam ja mirna kao bubica dok ti nisi tu buaxaxaxaxa
    To i drugi mogu da ti potvrde ;)))

Ma znam ja bejbe pa ti si moja bubica....

7. Našao sam neki, paretologic, jebe keve, oporavlja sve što hoću ali mu treba mnogo vremena, milina.

8. Našao sam neki, paretologic, jebe keve, oporavlja sve što hoću ali mu treba mnogo vremena, milina.

Odlično, bolje polako a da izvuče..
    Vdimo se kasnije ljudi
    :Piše sprejem na zidu kratko "PFK BGD" i ide na radni tim:
    Ćao bejbe

9. ne znam šta bi' ti rek'o đoni za te bubrege, ali ne bi' se ja zajebav'o, vidiš ko sve tamo radi... udri po pivi, bolje je nego voda lololo

10. Ćao bejbe

Tu tuu pa paa bejbe.....i da slušaš tamo pažljivo ;)))

11. vidiš ko sve tamo radi... udri po pivi, bolje je nego voda lololo

hahahhahaha zato ja bacam pikavce isključivo u travu :P

12. ahahhahaha zato ja bacam pikavce isključivo u travu :P

Piromanko jedna.

13. Piromanko jedna.

I to onu osušenu travu buaxaxa

14. I to onu osušenu travu buaxaxa

I šta na kraju bude? Partibrejk?

15. Partibrejk?

Heej, pa to je ona jubilarna za koju si mislio da će biti obrisana :)

16. Nije, obrisane su mi par njih pre te, tako da nije jublarna...

17. Kako mi se spava...otpašće mi glava....

18. Ala ga izrimovah, sad tek vidim...

19. jesi vala... nego da te pitam, što je kod tebe prije bilo tamo na profilu đe je pol ''muški''? znaš da sam ja mislio da ti nas zajebavaš samo tako :)

20. Nije to overila kad se registrovala.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.