A, jes gadno tamo...Divlje naselje, jos i daleko od grada :)
Naravno stavio sam reprezentaciju jer smo Bejbe i ja Grobari a Mara i Maniak Delije pa se nikako ne bi drugačije iskombinovali :)
Da, da....Ima vas dvojica da idete na koncerte eksperimentalne muzike, na stadion ce da zaboravite :) Nisam znao da je takva navijacka podela. Da izvines, sad vise volem Maru i Manijaka :)
Da, da....Ima vas dvojica da idete na koncerte eksperimentalne muzike, na stadion ce da zaboravite :) Nisam znao da je takva navijacka podela. Da izvines, sad vise volem Maru i Manijaka :)
Slučajna podela a ispade kul...
Nema veze Jezo, pa mora za nekog da se navija :)
A, jes gadno tamo...Divlje naselje, jos i daleko od grada :)
sad sam u smederevu.he.
opera,pozorište...
lololo,jeza delija!:)))
evo, živeli čoveče!
http://www.beerbible.net/beerpics/8x4lJelenPivoBottle2.jpg
Bogme i ova moja kad zapeva ima da se tresu tribine :)
jesam mala,al' sam glasna.a,čovek stvarno može na dlanu da me nosi,ruka mu je kao moje stopalo,hahahaha.
Slučajna podela a ispade kul...
Nema veze Jezo, pa mora za nekog da se navija :)
Onda će Maniak da te podigne da vodiš navijanje lolololo
bila bi fora,mara u vazduhu,pa kad pušti glas!
heheh...moram da palim ljudi...vidimo se kasnije....čuvajte ćoše :)
aj đoni,uživaj,pa se kuckamo,ćoše je sigurno!
poz đoni, i ja moram uskoro da palim
Nisam ja Delija, ja sam Cigan. Ime "Delije" ne priznavam.
Maro, ces da se vrces u BG?Ovi te, Maro, poistovecuju sa onom mini sirenom na kurblu :)
KO sme da mi dira bejbe?????
hoću,vrnuću se,ali još mesec dana sam tamo jezo,pu!tetka prodala stan...
vidim,vidim,sirena,viš jezo.
Uzdravlje, Dzoni.
Maro, ja sam mislio da ces u Jagodinu :) E, bre, tetka...Sto joj nisi odnela lek? :)
heheheh,opasan si jezo:)
nije mi tetka donela lek:(
ljudi, moram da palim...zdraus
Dobar dan.
Nisam opasan, samo realan :) A, mogla si da odes, taman da mi bratu spremas salatu :)
http://vukajlija.com/caletovo-licimurje/323421
ma,ću da mu spremim salatu,ali mora da jede mal' jaču 'ranu,usuko se jezo,sav mi je mršav:)