Kvaksonska loža - Moćne patke

1. osećam se k'o kaluđerica

A, jes gadno tamo...Divlje naselje, jos i daleko od grada :)

Naravno stavio sam reprezentaciju jer smo Bejbe i ja Grobari a Mara i Maniak Delije pa se nikako ne bi drugačije iskombinovali :)

Da, da....Ima vas dvojica da idete na koncerte eksperimentalne muzike, na stadion ce da zaboravite :) Nisam znao da je takva navijacka podela. Da izvines, sad vise volem Maru i Manijaka :)

2. A, jes gadno tamo...Divlje naselje, jos i daleko od grada :)

sad sam u smederevu.he.

.Ima vas dvojica da idete na koncerte eksperimentalne muzike, na stadion ce da zaboravite :)

opera,pozorište...

Nisam znao da je takva navijacka podela. Da izvines, sad vise volem Maru i Manijaka :)

lololo,jeza delija!:)))

3. Ova mo'a je baš glasna:)

Bogme i ova moja kad zapeva ima da se tresu tribine :)

4. jesam mala,al' sam glasna.a,čovek stvarno može na dlanu da me nosi,ruka mu je kao moje stopalo,hahahaha.

5. Da, da....Ima vas dvojica da idete na koncerte eksperimentalne muzike, na stadion ce da zaboravite :) Nisam znao da je takva navijacka podela. Da izvines, sad vise volem Maru i Manijaka :)

Slučajna podela a ispade kul...
    Nema veze Jezo, pa mora za nekog da se navija :)

6. jesam mala,al' sam glasna.a,čovek stvarno može na dlanu da me nosi,ruka mu je kao moje stopalo,hahahaha.

Onda će Maniak da te podigne da vodiš navijanje lolololo

7. Onda će Maniak da te podigne da vodiš navijanje lolololo

bila bi fora,mara u vazduhu,pa kad pušti glas!

8. bila bi fora,mara u vazduhu,pa kad pušti glas!

heheh...moram da palim ljudi...vidimo se kasnije....čuvajte ćoše :)

9. aj đoni,uživaj,pa se kuckamo,ćoše je sigurno!

10. poz đoni, i ja moram uskoro da palim

11. Nisam ja Delija, ja sam Cigan. Ime "Delije" ne priznavam.
    Maro, ces da se vrces u BG?Ovi te, Maro, poistovecuju sa onom mini sirenom na kurblu :)

12. Ovi te, Maro, poistovecuju sa onom mini sirenom na kurblu :)

KO sme da mi dira bejbe?????

13. hoću,vrnuću se,ali još mesec dana sam tamo jezo,pu!tetka prodala stan...
    vidim,vidim,sirena,viš jezo.

14. Uzdravlje, Dzoni.
    Maro, ja sam mislio da ces u Jagodinu :) E, bre, tetka...Sto joj nisi odnela lek? :)

15. heheheh,opasan si jezo:)
    nije mi tetka donela lek:(

16. ljudi, moram da palim...zdraus

17. Nisam opasan, samo realan :) A, mogla si da odes, taman da mi bratu spremas salatu :)
    http://vukajlija.com/caletovo-licimurje/323421

18. ma,ću da mu spremim salatu,ali mora da jede mal' jaču 'ranu,usuko se jezo,sav mi je mršav:)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.