Kvaksonska loža - Moćne patke

1. zdraus buri.ima svašta,ali čekam da ovaj dan prođe.danas ujedam.

2. Mrzim jebeni ponedeljkee, još jebena kiša padaa...
    Dje'ste šta ima ? :D

3. Đes buri? :) Mojne bežiš, ne brini, neće biti cvrkutanja ljubavnih...Đoni mora da radi ;)))

Mene eto jeeeelte more neki ženski probleeeemi, pa sam nervozna kao ker, mali ker!

4. Sad došo sa faksa, pokiso ko kuja.. Ti na poslu pretpostavljam :D

5. Na poslu, nego šta....smaranje samo takvo...jedva čekam 14h pa da potrčim kući ;)

6. jebo te kakva komunistička firma ella... radiš samo da dva, boli te uvo...

danas svi nešto neurozni... i ja sam, a ne bi' treb'o...

7. Pa opet za kompjuter :D ahahaha!!!
    Joj izgleda da sam našao posao, točim plin na pumpi.. Pa u avgustu na moreee!!!!
    Ovo može ići i u ono moram nekom da se pohvalim, ali ja ću odje da se pohvalim :D

8. ma,ja nisam nervozna,samo neke stvari moram da odradima,a ne znam kad ću pre,mnogo obaveza,malo vremena,pomeranje planova i ostali kurci - palci...

9. maryo, prvo otvori pivo, pa polako razmisli... a onda nešto odradi pa odspavaj i opet pivo

10. UKROTILA SAM BUKSNETINU! olololo

11. ma,jedva i spavah,nema sad piva,moram da palim.kad sve završim i odradim,onda pivo.popila sam piva za tri života.

12. Џафтаретина
    UKROTILA SAM BUKSNETINU! olololo

PA KAŽE
    http://www.youtube.com/watch?v=G2j71m1NXAk&feature=player_detailpage
    OJHA!

13. Море Џафтара ме пљунула по сред нове дефке....а душом и срцем сам је писала месец ипо дана!!! ;Д

14. А од ње сам очекивала први, ако не чак и нулти коментар....еххххх животе КУРВО!!!!
    Одох од муке напоље да запалим! ;)

15. samo da se javim,prijavih diplomski,sad mogu stvarno da jebem,jer sam feministkinja,lololo!

16. fala,fala,još nije kraj,ali kao i uvek,ono što eskiviram i petnaest hiljada stvari koje radim pored faksa,na kraju sve nabijem u par sati,pa mi presedne,ali ne znam drukče.jbg.kaj se radi matriks?

17. Ništa, prešao sam na Mozillu 4, jebe, ali uskoro idem da učim, 3 predmeta odgovaram sutra, prekosutra 2 i cele sledeće nedelje imam kontrolne i zaključivanje ocena. Jedva ću biti na sajtu.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.