Kvaksonska loža - Moćne patke

1. hehehehe,pa đaf,sad si nam plavooka mala:)

2. I TUĆI ĆE TE SVAKI PUT KADA NE BUDEŠ SLUŠALA!!!!! SVAKI PUT KADA TE ELLA KURVA NAĐE NA TUĐEM IGRALIŠTU SA GAĆAMA PUNIM PESKA!!!!!!!111

3. tuča,tuča,lucija i snupi se tuku!

4. БОЛИ, МАЈКО, БОООООЛИ!!!!!! НАСТРАДАХ У ПЕСКУ, ОД КУУУУУУУРВЕ КЛЕТЕ!

Мада.... није лоше кад имаш плаве очи. Хммм, сехи.... :)))

5. boli,mora da boli,ja imala plavo oko pre par nedelja,ali samo jednom,pa sam bila kao neki mali haski sa šarenim očima.

6. оћеш и тебе ела да ишиба, па да имаш 'ваке лепе очи? к'о ја? :)))

ЕЛА, РЕКЛА ТИ МАРИЈА ДИДИ ДА СИ ВАКУР!!!!!!!!!

7. (хихихи, са'ће да је изззфајта)

8. ps mi smo seje đaf.
    znači li to?ili?
    lolololo

9. ЕЛА, РЕКЛА ТИ МАРИЈА ДИДИ ДА СИ ВАКУР!!!!!!!!!

ŠTA JE REKLA MORE???? DOLAZ' VAMO MARIJO, NEMO' TE GANJAM OKO OVOG STOLA!!!! ČEK SAMO DA TE UVAĆKAM, ĆE BU'Š HASKI JOPET!!!!!!!!!11111
    TAMAN DA SLINITE OBE ZAJEDNO POD STOLOM!!!!!22

10. уууу, тим горе! Каква си ти то систа кад је вређаш?! И то све зарад лепоте, еееј! Вређа да би била лепа! Ццц..... :п

И ја сам то исто урадила јер да је знала... НИКАДА МЕ НЕ БИ ИШИБАЛА КАО КУЧКУ!!!!111 ОДВАЛИЛА МЕ :(((((((((

11. Каква си ти то систа кад је вређаш?! И то све зарад лепоте, еееј! Вређа да би била лепа! Ццц..... :п

je l' vidiš đaf?
    a,ja još htela da je odbranim.
    e,zariva ti familija tupu kašiku u oko!

12. ZAR I TI SEJO BRUTE?!
    KUKU!
    p.s.imaš PVT.

13. ZAR I TI SEJO BRUTE?!

hahahahahhah

Devojke, smorih se... mnogo je, bre, danas hladno. I ponedeljak je. I imam posla. :(((

14. smorih se i ja đaf.
    krenula mi nedelja uz pimpek.
    moram kod neke vračare da mi skida mađije,hahahha.

15. ma, samo kad sam videla kakvo je vreme... piii.... jos mi sad nagruvali neke papircine a nikako da krenem... valjda kapiram dimam vremena do 15h.

oces neku da ti preporucim? ja isla par puta, i ono, sve cool.

16. aj,daj neku dobru babetinu đafo!

17. Bole vas tuki, ja se ovde smaram na poslu...bar da imam nekog posla, pa da mi brže prođe vreme....a napolju hlaaadno, ne mog' ni da izađem napolje da pušim ko žena! Njaaaah!

18. hladno napolju baš,a izgleda da ću morati da jurim profesorku i trangeljam se do faksa uskoro.

19. zdraus žene.... šta ima novoga?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.