Kvaksonska loža - Moćne patke

1. probaću da skinem sa starih diskova nešto pa da pustim ovde, čisto da vidite uzorak...

JeeeeeeeeeeJ, jedva čekam! :)

2. Super, Bruce, verujem da nam neće biti dovoljan samo uzorak, kada prvo pročitamo.

3. Чаос, омладинци! :) Шта радите?

4. evo,izbacih soma pre par minuta,čukam malo i tak'.tiii džaf?:)

5. Сад ти читах нове деф, нисам дуго. Волим ове кратке, баш волим. Није да ме мрзи да читам али јесте тако :)

6. Dobar som. Šteta što su nam dobro ocenjene samo definicije u kojima nam je rečnik za 18+... i to verovatno od strane mlađih od 18 :)

7. kojima nam je rečnik za 18+... i to verovatno od strane mlađih od 18 :)

ciljna publika agi:)

8. Волим ове кратке, баш волим.

Ja poslednjih dana samo kratke cepam. Nekako su efektnije. Mada, biće i golemih ponekad :)

9. moram malo da se bacim na seks,lololo

10. ciljna publika agi:)

moram malo da se bacim na seks,lololo

Nabio sam zadovoljavajući skor i publicitet, mogu neko vreme kvaktati za svoju dušu i za dušu pataka :)

Mislim, neću baš o proleću i ljubavi, ne brinite, lololo.

11. ma,ja pišem šta mi padne,čudi me da nije nastavila serija o alkoholu,hahhaah.

12. Uh, što mi je sinula jedna opaka GSP (zamislite) defka. Sutra ujutru će biti premijera :D

13. aj,bićemo u prvim redovima:)

14. Meni ovaj "Arsenal" tvoj stvarno vrhunski som :)

15. fala agi:)
    imam arsenal,mogla sam malo da ga produžim,al' ono-što na um-to na drum.

16. Pa to, bolje nego kada je na silu, lako se onda pretera.

Patke, ostavljam vas, pa ću kvaknuti još poneku večeras. Kvaaak!

17. i ja,odo' da gricnem nešto,kvaak!

18. Doživjeti stotu, doživjeti stotu! :)

19. E patke, de ste. Otišao sam pravo s' posla da se igram sa malim bratićem. Ala smo se istrčali. Mali je legenda.....
    Čekirao sam nove somiće. Dobri su. Buksnetina napisao baš dobrog Heavy Metal soma a i Arsenal je isto super.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.