Kvaksonska loža - Moćne patke

1. sve mi ispada iz ruku,kvari se,saplićem se,šta je danas,četvrtak?

hehehe....to su takođe "oni dani" lolololo

2. četvrtak?

+414 Мени одговара који год викенд, али знам некога ко не може следећи. :)

3. A vid' njega što se prišljamčio tu uz nas i ne mrda. Pa naravno, dobro društvo svima prija, pa i Cari :P

Ja sam vas ugasijo i ponovo sam sam vas oživeo

JA UZ POMOĆ MODOVA!

4. rođena u četvrtak,ali ovaj četvrtak mi nešto traljav,sad još kad me profesorka natovari knjižurdama s početka veka,mašala!evo,pesma da se ubrzam
    http://youtu.be/SFu2DfPDGeU?hd=1

5. JA UZ POMOĆ MODOVA!

Ти модишеш и кафишеш са модишама!

6. САМО ПСАЈ ЧРЕНС!!!

7. psaj sam malo batalela:)mada,slušam ga s užitkom:)

8. nego šta ela,komšinice,da pijemo kafe i obrtamo šolje:)

9. Pa završimo sa pivom i doDŽemo ovde da opet kačimo gole batake :D

ljubim te tako promićurnu!đa,đa!

10. Фак јеа, знам ствар, ал' не'ам звуЧЊАКЕ! Ја кад дођем кући, правим псај чренс док ми се очи не склопе од умора! Послаћу вам слику, да видите како то изгледа из моје перспективе!

11. hehehh,ela,đipaćemo i mi,po odgledanoj šolji i ispijenim flašama piva,još da imamo i neku pucu,pa da gađamo flajke;D

12. Моџо Џоџо је зајебан играч!

13. Ma sve sam ja to već organizovala, nema da promakne

mislim da ovaj četvrtak upravo postaje bolji:)

14. Da se igramo ono kao ti staviš flašu na glavu, a ja gađam ;D
    Pa ako ne promašim (flašu), onda ti gađaš

može,igramo se vilijama tela.

15. igramo se i pevamo,sa sve puškom i flašama!možemo i neke brke da nalepimo!

16. Ja sam za! Pa ako komšija pored pozove MILICIJU da nas 'apsi...nek' nas 'apsi! Nastavićemo u ćuzi tamo DI smo stali.

pa,nego kako,da se zna ko vozi traktor a ko otvara kapiju!
    ima da ih smorimo do tri besvesti!

17. ko lupa šakom,a ko krpom o sto!

18. bez daljinca ni u wc,ne smem da mu ostavim,poludi kad vidi daljinac,ne znam šta je to sa muškima i tom spravicom.

19. Dobar dan, drugari. Sta ima, sta se radi? Vidim, nadjoh se na nekom Dzaftinom spisku, pa rek'o da vidim sta sam dobio :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.