Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
lololo!
jezo,kako je?
Obicno ne, ali video sam da je bila neka rasprava opet, pa resih da je ispratim kako valja.
valja se jezo,uzi jednu čašicu,ela i ja se spremamo za pucanje.
Nikako, Maro. Ubivaju me pluca, disem na skrge, nervozan sam kao pseto.
ih,jezo,kaj bilo?aj,da nam budeš bolje!
Samo da se javim, patke! :) Šta radite?
Ма, то је мој списак, 'вако, шта ја мислим и то. Могуће да грешим мада, бар колико сам ја овде, јављали сте се искључиво због ради "сомића". Никакав фајт, само моја белешка.
džaftarija,pa gde si batače stari?:)mwah!
Е, моја ти, морам да шљакам. Пииии, а где су путовања, тоалете и шмииинка? :)))
мЊа, мЊа, ♥
tualete neke lepe da navučemo i špart!zilj!
Postujem tvoje misljenje, ali ako malo prelistas temu, uocices da nikad nisam najavio svoju definiciju ovde i da sam hteo da je napustim bas zbog toga sto nas smatraju zickarosima poena. Jedini put sam izreklamirao definiciju kada smo izbacivali ovde najvulgarnije. Nema ljutnje, ostajemo ortaci iz kraja :)
Nece da bude neka velika steta, Ella :)
moramo da budemo lepi jezo,to je odgovornost velika jedna XD
Рекох, могуће да грешим. Немо' одмах за гушу! :)
Tu ste vas tri zemske, da nam dizete prosek :)
nećemo da se vatamo za gušu dok ne odradimo posaa za danas,posle to,kao antistres!
Свима вама који бисте да смакнете моје батаке са врха зиља!!! :)))))))))
Једва чекам да дођем кући, има да се сликам сама са собом и са својим бојлером! Море, видећете ви!!! :п У КУПАЋИМ ГАЋАМА!
dižemo prosek usput,lolololo