Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
И ја :))
Спремам километарски пост, који ће једном за свагда одлучити судбину пачијег покрета!
Е овако, пошто неке мени врло драге патке, које су ту од самог старта, не желе да изгубимо језерце, ја сам одлучио да ви одлучите! Ја сам искрено за језерце, без бацања линкова од дефиниција. Предложено ми је да сваки дан буде нешто ново, типа понедељак се читају дефиниције, уторак коментарисање пачећих дефки на које смо дали минусе, среда спика о зиљу итд итд. Искрено, свиђа ми се идеја баш, баш, али ми се не свиђа то што су неки чланови овде искључиво због саморекламирања својих дефиниција, не би ли добили крс' јелте.
Било би добро кад би свака од доле наведених патака дала по један предлог, шта радити одређеним данима и да ли да мењамо име у Блеја на ћошку, или да останемо патке. Мени се свиђа и један и други предлог, мало ми је Блеја на ћошку боља, јер како рече први аутор ког сам зготивио овде ''патке ми је мало геј''. :)
Аутори који ће одлучивати о свакодневним активностима су:
1. Стаклена
2. Џони
3. Брус
4. Џафтара
5. Агилни
6. Ела
и на крају као седми члан могу понекад ја, а понекад Марија Ди, с'обзиром да имамо највећи стаж. Ова седморка је ту од самог старта и некако ми се чини (не чини ми се него знам), да је њима највише стало до језера. Овде не рачунам Ареи Куен-а, који је тренутно под баном, нити Матрикса, који је својевољно тражио укидање чланства у нашем језерцету.
Није баш километарски, ал' га има. :)
Prvo, volela bih da Učitelj i dalje ostane Učitelj! Da nema linkovanja svojih definicija ni pod tačkom razno. Imamo opciju "prati autora", pa ko voli, neka izvoli.
Predlažem da jedan dan linkujemo na temi najnovije definicije, da se više angažujemo u predlaganju tuđih definicija za naslovnu, da jedan dan čitamo samo stare definicije i tako neki šablon. Da koristimo sajt za ono čemu služi, čitanje i komentarisanje, a usput i druženje.
Искрено, не бих волела да ми ова тема постане обавеза. (препознала сам се, буксничичичице:) и овај, није лоша идеја, али ово је оно право:
Džaf, bejbe, pa nije obaveza, ali recimo ako se desiš ovdi u sredu, pored kvaktanja i ostalih aktivnosti, provršljaš po definicijama koje su na meniju tog dana, tako neka fora. Ja prva neću dolaziti svaki dan dok ne završim sa ispitnim rokom.
Sto se mene tice, za pricu i bleju sam uvek, ali ako cete da uvedete dane kad ce se raspravljati o definicijama, obavestite me, da znam da ne dolazim tada.
Па, видиш, управо ми је то обавеза. Сад морам да читам дефиниције и да коментаришем ако ми се баш тад не коментаришу, а ако ми се то тад не ради, не могу да будем на теми јер ћете о томе да причате. :)
шта студираш, стакленице?
hola amigosi?štaima?ja čekam neku knjigu na kopiranju,pa reko' da svrnem.
Ma ne bre, defke komentarišemo na komentarima, ovde bacimo neki temaCki link ako ima nečega vrednog čitanja. Veća je verovatnoća da će 10 pataka iskopati neki biser nego jedna, pa da podelimo bisere sa ostalima. :) Ako vam se ne čita taj dan, onda samo kvakćite ovde, bez obaveza.
Farmaciju raspalu studiram, 'ebo me onaj ko me nagovori da je upisujem. :)
vidim ima nekih novina,samomi još ukratko ispričajte kaj bejaše.ova tastatura je raspapandrknuta načisto.
Vid' preimenovani smo. :)
sad blejimo,ovčice:)))
Sviđa mi se ideja sa ovčicama, oduvek sam ih naročito volela, i rado ću udenuti jednu na avatar! :))
Mardžori, još uvek ništa novo zvanično, treba da se izjasniš povodom Učinog Gorskog Vijenca na prethodnoj strani.
lololo,svidža se i meni,beee!
e,videh da je neki povratak na pomolu,pregledaću još sve lepo kad dođem doma,sad na faksu,malo navrnula,pa treba da se mlatims nekom literaturom,pa kuća.
Odoh na sljaku, pozdravljam vas.
aj,jezo,lepo radi:)
ljudi,limpa i kuckamo se docnije!budite mi pozdravljeni!
Не мораш, баш зато сам рекао да одлучимо шта ћемо! Да ли да будемо организација (Много зајебано звучи), или да будемо блејачи (БЛЕЈАЧИ ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ). :)
organizacija,lololo!
palim sad rili,moj odgovor dobijate u toku dana.poz buki!
ПоздВарчић ;)