Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Bleja??? A koncept pataka? :(

2. Mislim da mi treba ovca na avataru.

3. Ja sam u ozbiljnom kanalu na poslu tako da ne uspevam da vam se za sada priključim.....

4. I ja se odjavljujem do daljnjeg. Možda navratim pre ispita još koji put, videću. Budite dobri, ne radite ništa što ja ne bih. :)

5. Нећемо. :)

Пеки нема више патака, јбг, људи су долазили само да би се лајковали. Нема више рекламирања дефки, пуштања сомића и слично. Одсад искључиво блеја, спика, и рекламирање туђих дефки, ако су баш, баш добре.

6. staklena

I ja se odjavljujem do daljnjeg. Možda navratim pre ispita još koji put, videću. Budite dobri, ne radite ništa što ja ne bih. :)

DO JAJA

FORUM JE MOOOOJ!

7. Rasturili smo vas kao svinja masan džak!

NEMA VAS lololololo

8. ali realno, bleja je šuranjest puta kulja od pataka.

sad će pekky da se smori a čovek postao 100ti :)

9. Сад смо блејачи! Него икад јачи! олол

10. ololo, jašta i nema više staklene što je VRHČINA! :)

11. Ту је стаклена, напустила нас није, нећемо да због тебе, она сузе лије ололо

Враћа се она убрзо!

12. лололололо ела ти је објаснијо царо!

13. Da znam čiji se to predlog usvaja?

Није се још усвојио. :) Ја сам предложио оно што је мени предложено, да видим да ли ћете се ви сви сложити. Ако не, нема ништа од тога, онда ћемо само да се спрдамо овде, као до сад. :)

14. SLEJAAAAAAAAAAAAAAA!
    U jbte, sinoć sam bio malčice napušen...
    sad tek kapiram da nisam promašio forum lololo!
    Kako ste?
    BLEJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
    SLEJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

15. odoh, al ču se vrnem lololO!
    SLEJAAAAAAAAAAA!

16. Није ни битно, неће се усвојити то. :) Ако те баш толико занима рећи ћу ти на пвт?

17. neki moderator mu je rekao da tako mora i gotovo. To je cela priča. Patke, ubili su vas, a vi ništa :(

18. Buksnetina reci ko je kriv za ovo? Koji mod?

19. Patke, ubili su vas, a vi ništa

Ма јок матори, убили смо сами себе, кад смо видели шта смо направили.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.