Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Није мод. Ја сам тражио мењање имена, и обрисао сам прву страну.
Управо.
Него ја кад кажем ми смо убили сами себе, мислим првенствено на себе, јер ми није био циљ да се овде људи рекламирају и гурају ранк, у шта се све претворило, а ја сам отворио тему.
Zbog epp? pa ovako, ja sam označio celu kampanelu sada već bivših pataka, tako da mi njihove defke i defke ostalih meni gotivnih autora budu na naslovnoj. Nisam nikad reklamirao svoju defku ođe, a greška je što je većina pataka to radila.
MENI SE JEBE BRE ZA RANK!
važno je da je ova tema spojila na jednom mestu dve buxne ;) to je bitno, druženje.
pa da, ali svak nov čova iliti cura su dobrodošli lololo!
И даље расправа? Блааа, блааа, дош'о сам да се зезам са вас. :)
Ej de ste BLEJAČI i BLEJAČICE.
Evo ja završio sa šljakom, mamu im jebem.
Mislim da je ovaj koncept bleje odličan jer samo blejimo i nije nas briga ni za šta....OLE
U principu meni je bitno da ostanu ovde ljudi koji su i blejali kao patke a za koncept i to mi puca baš...
Мислим да сам то већ урадила. Рекох да не желим нико да ми намеће када ћу и колико да читам, пишам, шта год. Мени је ок ова зајебанција али ништа друго. Кад читам, читам и то је то.
КВОРУМ! ( шта год :) )
Ja sam nešto u fazonu kao Džaf s' tim što nije problem da nekada ubacimo neki tematski dan...ili neko tematsko popodne....evo ja mislim da bi sada bilo idealno da napravimo "Popodne propuštenih bataka zbog Lige Šampiona". Ja sam to zamislio kao dan u kom će Blejačice baciti slike bataka koje su bacale pre neki dan kada smo mi Blejači gledali Ligu Šampiona :)))))))
Батак, па батак! Саћу ти окачим један, мало пристојнији и да се смириш више!!! :п
Obavezno kačenje fotki žemskih bataka ponedeljkom, kad nema fudbala lololo!
Evo, ja podržavam svoj predlog!
Šalu na stranu ja se ovde slažem sa Elom i Džaf. Aj da ne pravimo sebi obaveze nego da blejimo na ćošku i to je to. Tema se ionako pojavi sama i spontano.
+100000000000 lololo
ево ти батак!
zar je već ponedeljak?
а који је данас дан? :)))
Eeeee sad sam miran. Džaf, prilično dobar batak.......
Šalu na stranu ja se ovde slažem sa Elom i Džaf. Aj da ne pravimo sebi obaveze nego da blejimo na ćošku i to je to. Tema se ionako pojavi sama i spontano.