Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ovo je bio patkasti zilj,patkama za dušu...
Ej Staklena, jesi videla što sam te ubacio u jedan primer u definiciji?
Nedostajala si nam...
Awwwww... :) Nisam Patkasti, nisam stigla sve defke što ste pisali u međuvremenu da čekiram. Bili ste previše vredni, sunce vam vaše. :)
Jesmo vala, pisali smo kao ludi. Ja sam ih bacao k'o reper rime.
Našla sam je. :) Ma samo da mi prođe ispit, lako ćemo sve.. :)
Pa da mi čupate uši i vraćate na sajt. Zlo, zlo. :)
heheh,staklena,bolje bi ti bilo da se sama vrneš.jao ljudi,al' sam umorna,tako bi mi neki spa tretman lepo došao.i gladna,sad ću da počistim frižider.
Pravili smo jedno vreme tu akciju. Fantomke i sve to. Kao na filmu. Baš smo imali zajeban plan. Tada smo i Elu hteli da hapsimo. Zamisli htela Ela više da ne dolazi. Pa eto ne bih onda video batak da nije došla nazad :)
Mene opušta samo da legnem kad sam nevozan i pustim film neki. Tretmani ništa, a masažu ne podnosim.
i ja,jbt,batak bih dala za masažu!lolololo
Stani jel pod masaža od 60 minuta misliš baš na masažu :)
e ako neko zna neku maserku dobru za preporuku kasljite
Pa znao sam ja bejbe da ti imaš dobar batak, nego se ja to kao isčuđavam da nas ostali ne provale...pitali bi se, stani otkud on zna kakav je njen batak....
mene su babe i dede izmuntali po prevozu za pet medalja,faks,tegljenje 1200 str. i trangeljanje,sad masaža,jao majko,uf!
da budem iskrena,prvo htedo' da napišem-dupe bih dala.lololo
Šta bi moglo da bude sve....
:Vučem Elu za jezik:
ovde niko ništa ne zna,lololo!
Ja ne znam kakvi su Elini bataci. Otkud bi ja to mogao da znam.
:tiho šapućem da niko ne čuje "Dolazim kasnije da te masiram":
hm,kakav deža vu.a,niko ništa rekao nije.