Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Stani sada....ko tu koga vara?

ne znam,ali veselo je!the more the merrier!

2. caro-cuco,vapim,ali se stidim,ne mogu još to ni sebi da priznam!

3. Ja sam fina, i čuvam se za onog pravog...

4. ja moram da se zanimam dok mi čovek ne dojde! XD

5. Зезате ме да јопет сексанишете овуда? :)

6. Patkasti je šmekerica, tako da mu je oprošteno. :)
    Ja se čuvam za mog Džaftu! ♥ :))

E, jeste li gledali ovaj film možda? Soundtrack je u pitanju na klipu.
    http://www.youtube.com/watch?v=0dPS-EHl-FE

7. nešto nije u redu danas i oviju dana,od kada sevuše bataci,sve otišlo u ćoše.patke su bile finije:)

8. Ehhh i ja sam sa tom mišlju došla, ali prevari me ovaj ĐoUni mangup na kvarnjaka :DDD

A tebi kao loše.....nisi mi se nešto žalila na to ranije :)))))))

Зезате ме да јопет сексанишете овуда? :)

Džaf ti kada god baneš mi ili se svađamo svi ili seksomanišemo :)))))

9. Несум гледала али можемо заједно хихих :)

Ма, какви батаци, лепо сам се ја разоткрила. Више тију мука немам.

10. Nisam gledao film. I meni deluje kao moj tip filma. Inače odgledao sam onaj "Kraljev Govor". Meni je vrh. Zasluženi oskar za najbolji film.

11. Па да, Џони. Придружила бих се но сам у минус фази. Смишљам шта ћу даље да студирам. И стога ми се не секса, не свађа па се повучем. :)

12. nisam ni ja gledala film.

13. Pa nemam ni kad da se žalim, ja taman krenem da izustim nešto, a ti me ćapiš sa neke strane :)))))

Šta ću kad volim da ćapam a ti lepa i zgodna pa ne može se izdržati da se ne ćapa :)))

14. Па да, Џони. Придружила бих се но сам у минус фази. Смишљам шта ћу даље да студирам. И стога ми се не секса, не свађа па се повучем. :)

Ej Džaf, faze banu pa prođu. Ponekad je minus, ponekad je plus. Bitno je da si ti živa i zdrava a faze će se uvek menjati.
    Eto kako sam ovo lepo izfilozofir'o.

15. Јеси, валај. Ма, све Џафта зна, само чекам да проџе доџе. :)

16. jao,ljudi,izašla bih van malo da šetnem,ali ubiše me ovi sapuni u prevozu i sve,a ne sedi mi se ni doma,pffffff.

17. A to što leeepo pišem ovde, to ništa, a? :PPP

Bejbe ti znaš da sam ja prvo zavoleo tvoj mozak a samo je plus to što je taj mozak u lepoj glavi, a ta glava je na lepom telu.....

18. Џафтара

Несум гледала али можемо заједно хихих :)

Ćeš i ploče da slušamo posle? :migmig:

Film se zove The Piano, iz 1993. godine. Slučajno sam naletela na tu melodiju na jutjubu i zaljubila se načisto, i ispostavi se da je ta melodija glavni motiv muzike u filmu, tako da sam oduševljena. Mislim da je dobio Oskara za najbolju muziku te godine. A i film je onako...potresno dobar. Bar se meni svideo. :)

19. aaa,klavir,holi hanter?ni ne vido' klip,sva sam sluđena,gledala u delovima još kao mala,vredi,da.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.