Kvaksonska loža - Moćne patke

1. Ово је било јаче од мене, али је лепо срочено: http://vukajlija.com/patkan/312431 :)

2. КФАК НИ ПОЛА СЕКУНДЕ НИЈЕ ЖИВЕЛА!!!!!!!!

3. ostavio sam komentar i predložio za oskara :)

4. Kfak, Matrikse, pada u interne fore, ali bila je dobra :)

5. Hahahahahahahhahaa Kvaktrikse, strašno! :DD Zagrcnuh se od smeha. :))

6. КФАК НИ ПОЛА СЕКУНДЕ НИЈЕ ЖИВЕЛА!!!!!!!!

Neko ne voli toliko pataka u defki. Hmmm. Zavera :P

7. Hvala Bruce, mada ne ispunjava baš formu standardne definicije. Ali evo, ako nakupi više od 30 pluseva, dođem ti pivo. :)

8. Neko ne voli toliko pataka u defki. Hmmm. Zavera :P

E da, primetila sam da Perfex pravi toalet papir sa patkicama na listićima! To je tako poražavajuće, zajebavaju ceo pačiji rod! KFAK!

9. Е сад сам љут, још овако мало болешљив и кашљуцав прекршићу заклетву самом себи и променити аватар, КВАК!

10. Hvala za pivo staklena, a Perfeks je totalno gej - stavljaju patku na guzu :)

11. Perfex - potvrda da bez pataka ne možete ni dupe da obrišete, kva kva kva!!!

Ja bih na to 'vako gledao :P

12. Gde se Ella izgubila? Kuva kornflejks?
    Kvak! Gde si pače malo?

13. Agilni je totalno patkastičan sa objašnjenjima! Ima smislia, ima smisla. :)

14. Nego, Ela, gde pobeže, taman smo ti se svi posvetili?

15. Razkvaklamismo se bez tebe, uskači :)

16. Немој да се гњуриш у језерце, није културно! :)

17. Ella trebaš nam, smišljamo pačiji sleng. :)

18. Gabi, kad će 16. defka, onu već skoro napamet :)))

19. KVAKTRIKS IMA KVAKVATAR!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.